Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPressepilAktuelt og pressemeddelelserpilAktueltpilOversygeplejerske Lone Møller går på pension

Oversygeplejerske Lone Møller går på pension

Lone Møller

Naturligt tidspunkt for et ledelsesskifte
- På grund af min alder, når jeg ikke at blive en del af Nyt OUH. Derfor synes jeg, at det er et passende tidpunkt, at overlade pinden til én, som kan være med også til den tid. Men der er jo ingen tvivl om, at jeg synes, at H. C. Andersen Børne- og Ungehospital er en meget spændende arbejdsplads. Vi har nogle utrolige dygtige ledere og medarbejdere, som har et højt faglig niveau, fortæller Lone Møller, som fortsætter: 

- Jeg har været rigtig glad for det gode samarbejde, hvor fokus altid har været sammen at sikre de bedst mulige løsninger for børnene og deres familier. Vi har en stor mangfoldighed i vores opgaver, og det kræver ofte stor fleksibilitet at få det hele til at gå op. Men der er en stærk og positiv ånd her på stedet, som gør, at mange opgaver lige fra nye arbejdsgange til corona-opgaver bliver løst med gejst og gåpåmod. Dét kommer jeg til at savne.

Stærkt på ”det legende børnehospital”
- Jeg kender Lone Møller som en dygtig og kompetent leder, som har haft et meget bredt og positivt samarbejde med både medarbejdere, patienter og eksterne parter bl.a. forskellige fonde. Over de seneste år har hun spillet en stor rolle i forhold den organisatoriske udvikling, herunder oprettelsen af dagafsnittet på Børne- og Ungehospitalet. I dét arbejde har hun haft et stærkt fokus på kulturarbejdet og på at understøtte en god holdånd, hvor man hjælper hinanden på tværs. Samtidig har hun haft et stort fokus på, hvad man kan kalde ”det legende børnehospital”. Hun har holdt fast i, at det er afgørende, at børn skal og gerne vil lege, selv om de er syge, og at det kan gøre en kæmpe forskel for både dem og deres familier, lyder det fra Mathilde Schmidt-Petersen, sygeplejefaglig direktør, som fortsætter:

- Der er slet ingen tvivl om, at hun har sat et meget positivt aftryk på Børne- og Ungehospitalet. Derfor vil jeg på vegne af direktionen gerne takke for en stor indsats her på OUH.

Lone Møller har sidste arbejdsdag primo november. Medarbejderne i afdelingen er orienteret. Processen med at finde en oversygeplejerske bliver sat i gang snarest muligt.


 

Fakta
Lone Møller fik sin autorisation som sygeplejerske i 1981. Hun har arbejdet som sygeplejerske på Vejle Sygehus og OUH og også fungeret som både afdelingssygeplejerske og oversygeplejerske her på OUH.  

Fra 2002 til 2013 var hun ansat som vicedirektør på Herlev Hospital i Region Hovedstaden. Siden 2013 har hun været ansat som oversygeplejerske på H. C. Andersen Børne- og Ungehospital. Siden 2016 har hun også fungeret som bestyrelsesmedlem i Børneulykkesfonden.

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 18-08-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring