Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilPressepilAktuelt og pressemeddelelserpilAktueltpilNy ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik

Ny ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik

Jesper

Jesper Rasmussen bliver ny ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik. Han begynder i det nye job den 1. oktober 2020, og tager over fra Lars Brandt, som fortsætter i afdelingen som specialeansvarlig overlæge, forskningsleder og ansvarlig for Klinik for Musikersundhed.

- Jeg er rigtig glad for, at få Jesper Rasmussen om bord her på OUH. Han kommer med en solid ledelseserfaring og er kendt som en dygtig leder, der både har et godt blik for det faglige, strategiske og forskningen. Samtidig er han også en mand, som vægter et godt samarbejde på tværs af medarbejdere, afdelinger og andre samarbejdspartnere. Jeg ser frem til samarbejdet, lyder det fra Bjarne Dahler-Eriksen, lægelig direktør.

 

Gammel OUH-kending
Jesper Rasmussen er uddannet læge med speciale i arbejdsmedicin og har siden 2015 været ledende overlæge på Arbejdsmedicinsk afdeling på Sydvestjysk Sygehus. Han kender Arbejds- og Miljømedicinsk Klinikken på OUH, hvor han tidligere har været ansat som både overlæge, afdelingslæge, 1. reservelæge og uddannelseslæge. 

- Jeg glæder mig til at blive en del af Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, hvor vi har en spændende opgave foran os de kommende år, idet der jo også ligger en flytning lige om hjørnet. Mit fokus vil i høj grad være på, at vi sammen fortsat får udviklet både patientbehandlingen, det faglige miljø og forskningsområdet. Medarbejderne er grundlaget for, at vi lykkes med det, og derfor har jeg også et stort fokus på personaleudvikling, ligesom jeg vægter et godt samarbejde med andre kollegaer og samarbejdspartnere højt, siger Jesper Rasmussen.


Fakta om Jesper Rasmussen 

- Uddannet læge fra Syddansk Universitet i 1998, Ph.d. i 2011 og speciallæge i Arbejdsmedicin i 2012 

- Har bestridt en række tillidsposter, og er pt. redaktionsmedlem i Arbejdsmedicinsk Onlineinstruks, en del af ViBIS´s advisory board om patient- og pårørende inddragelse og konstitueret specialerådsformand i Arbejdsmedicin i Region Syddanmark

- Har fungeret som vejleder for yngre kollegaer, som uddannelseskoordinerende yngre læge og som medvejleder på Ph.d.projekt  

- Medforfatter på en række publikationer om prognosestudier for rygopererede.


Siden er sidst opdateret 22-6-2020Tilgængelighedserklæring