Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilLedende overlæge Søren Jakobsen går på pension

Ledende overlæge Søren Jakobsen går på pension

Ledende overlæge for Geriatrisk Afdeling G i Svendborg og sygehusenheden Ærø Søren Jakobsen går på pension den 1. juli 2020.

- Søren Jakobsen har været en af frontløberne bl.a.  inden for ortogeriatri og på demensområdet, og har sammen med medarbejderne formået at sætte spot på demens og Svendborg Sygehus som særligt demensvenligt. Søren Jakobsen har i et godt og tæt samarbejde med både medarbejdere og den øvrige ledelse fået etableret en veldrevet afdeling, der tager sig rigtig godt at patienterne, samtidig med at der styr på kvaliteten, udviklingen og økonomien, siger Peder Jest, lægelig direktør, og fortsætter:

- Jeg har kendt Søren gennem hele hans lederkarriere, og han er sådan én, som får tingene til at ske. Samtidig er han velsignet med en god portion humor. Dén kombination har gjort det til en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham, og jeg vil derfor gerne takke for en fantastisk indsats gennem årene.

Et øget fokus på den ældre patient

- Jeg har været så heldig at arbejde i en tid, hvor der politisk og i samfundet, har været tiltagende øget fokus på den ældre patient. Som leder inden for geriatrien, har jeg bestræbt mig på at gribe den bold. I forhold til den geriatriske patient, har jeg vægtet at sikre værdighed og respekt. Det geriatrien kan er netop, at sikre en helhedsvurdering af patienten både fysisk, psykisk og socialt. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til medarbejderne på Geriatrisk afdeling, Svendborg og Sygehusenheden Ærø netop for den værdighed og respekt, som I viser vores patienter og pårørende. Også tak til mine øvrige samarbejdspartnere, jeg har altid sat stor pris på vores samarbejde og vil uden tvivl komme til at savne det og jer, lyder det fra Søren Jakobsen.

 

Søren Jakobsen stopper den 1. juli 2020, hvor han går på pension, han har sidste arbejdsdag d. 26. juni 2020. Medarbejderne i afdelingen er orienteret. Processen med at finde en ny ledende overlæge bliver sat i gang snarest muligt. 

 

Fakta

Søren Jakobsen har været ansat som ledende overlæge for Geriatrisk Afdeling G i Svendborg siden 2001, forinden var han ansat som overlæge på samme afdeling. Han overtog den lægelige ledelses på Sygehusenheden Ærø i 2010, og var ledende overlæge på Neurorehabiliteringen i Ringe fra 2008 og 2 år frem.

 

Søren Jakobsen fik sin lægevidenskabelig eksamen i 1982 fra Københavns Universitet, blev speciallæge i almen medicin januar 1995 og speciallæge i geriatri og internmedicin i juli 2000. Han har været formand for Dansk Selskab i geriatri i 3 år, fra marts 2012 til marts 2015.

 

Søren Jakobsen blev ansat på OUH i 1987, som reservelæge på medicinske afdeling i Svendborg, herefter har han haft bl.a haft ansættelser som 1. reservelægeGynækologisk Obstetrisk afdeling i Svendborg og Geriatrisk Afdeling Q i Odense, ligesom han også har været omkring Rudkøbing Sygehus både som reservelæge i kirurgisk afdeling og som 1. reservelæge på Geriatrisk Afdeling G i Odense.

 

Billede

Søren Jakobsen

 


Siden er sidst opdateret: 22-04-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring