Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

OUH LINKS: Strategisk innovation i sundhedsvæsenet

Forside af bogen OUH links


På OUH har vi længe udmærket os på innovationsområdet ved at have en meget strategisk tilgang til innovation og hele tiden have for øje, hvor samfundet, teknologien, sundhedsvæsenet og ikke mindst patienterne bevæger sig hen i fremtiden.


Arbejdet med strategisk innovation har givet os en del erfaringer af både den gode og den mere lærerige slags.

Nogle af de mest brugbare erfaringer deler vi nu i bogen OUH LINKS – Strategisk innovation i sundhedsvæsenet, hvor du bl.a. kan læse kapitler af lægelig direktør Peder Jest, lægelig direktør Kim Brixen, innovationschef Tessa Lind Gjødesen samt en række forskere og innovatører fra OUH.

OUH’s strategiske tilgang til innovation får i bogen følgeskab af ideer og erfaringer fra andre centrale personer inden for sundhedsinnovation i Danmark. Det drejer sig bl.a. om regionsrådsformand i Region Syddanmark Stephanie Lose, Pia Gjellerup fra Center for Offentlig Innovation (COI), Christian Bason og Sara Gry Striegler fra Dansk Design Center og Ulrik Schønnemann fra MedWare, som står bag appen Mit Sygehus.

OUH LINKS er en overskuelig og anvendelig bog om innovation i sundhedsvæsenet; hvorfor, hvordan, de gode eksempler og det, der er svært.

På bagsiden af bogen står bl.a.

"Innovation er bygget op af links på flere niveauer. Først og fremmest links mellem mennesker. Men også mellem ny teknologi og patienter, mellem sektorer, mellem erhvervsliv og sundhedsvæsen, mellem nationaliteter, mellem uddannelse og praksis og særligt links mellem innovation og forskning. Links er det, der sikrer patienterne den bedste behandling - nu og i fremtiden."

Læs mere på cimt.dk/ouhlinks, hvor du også finder en onlineversion af bogen. Du kan også skrive til ouh.klu.innovation@rsyd.dk, hvis du gerne vil have et fysisk eksemplar.

 

Læs også boganmeldelsen fra Center for Offentlig Innovation.


Siden er sidst opdateret: 27-08-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring