Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

SMS-påmindelser på pause

Hvis du er tilmeldt en SMS-påmindelse om din aftale på OUH, vil du ikke få en sms den næste tid. Region Syddanmark har sat deres SMS-påmindelser til patienter om aftaler på regionens sygehuse på pause.

De nye retningslinjer for patientrettigheder, der er blevet indført fra tirsdag den 17. marts, betyder, at nogle syddanske patienter, der i den kommende tid skulle opereres, til kontrol eller til ambulant behandling på sygehuset, vil få udsat deres aftaler.
Derfor har regionen sat den automatiske sms-påmindelses service fra sygehusene på pause, fordi systemet ellers ville sende automatiske påmindelser ud til patienter, der måske allerede har fået udsat eller ændret i deres aftale med sygehuset.

Hold øje med den digitale postkasse

Sygehuset vil i den kommende tid tage direkte kontakt til de patienter, der får udsat deres aftale. Derfor opfordres alle til at holde øje med deres digitale postkasse

Patienter, der ikke får brev med en ændring af deres aftale fra sygehuset, skal møde op som aftalt. Også selvom de nu ikke vil modtage en sms-påmindelse.

 

Læs mere på Region Syddanmarks hjemmeside.


Siden er sidst opdateret: 18-03-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring