Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Medicinstuderende

Opdatering d. 19.03.2020:

Region Syddanmark og SDU er enige om, at klinikophold for medicinstuderende kan foregå i den aktuelle situation, forudsat at afdelingen har plads og mulighed. Det er ikke muligt at garantere de normale læringsmål, men der er sikkert andet vigtigt, der kan læres. Men det er op til den enkelte afdeling at tage stilling til, om de kan tage imod medicinstuderende i klinikophold. Man bør derfor forhøre sig hos den afdeling, man er sat til klinikophold hos.

Opdatering d. 17.03.2020:

Besked fra Region Syd og SDU:

”Vi kan desværre ikke tilbyde jer de gode systematiske klinikophold, som vi plejer. I er velkomne til at være på de afdelinger, hvor I skulle være, men altså uden konkret undervisning.
Jeres klinikophold fortsætter derfor i muligt omfang som planlagt. Under jeres ophold kan I som hidtil deltage i fx stuegange, operationer, akutmodtagelser og ambulatorier under supervision i det omfang disse funktioner opretholdes – jvf sidste nye at udvalgte elektive funktioner nedlægges. Ved hospitalernes flytning af personale til andre kritiske funktioner kan jeres opgaver i klinikopholdene ændres til mere ansvarsfulde roller under hospitalets overordnede ansvar. I kan derudover inddrages i beredskabet som ansat personale på forskellige niveauer afhængig af uddannelsestrin. Dette er ikke en del af de kliniske ophold.
Vi har mere end nogensinde brug for hinanden og jeg håber at I vil hjælpe til i den kommende tid.


Ole Skøtt (dekan, SDU) & Kurt Espersen (Koncerndirektør, Region Syddanmark)”

 

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 19-03-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring