Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilNy programdirektør i spidsen for flytteforberedelserne frem mod Nyt OUH

Ny programdirektør i spidsen for flytteforberedelserne frem mod Nyt OUH

Programdirektør

Martin Fejring bliver programdirektør og chef for den nye afdeling Forberedelse og Flytning, som skal understøtte hele OUH Odense Universitetshospital i forberedelses- og flyttearbejdet frem mod Nyt OUH.
 

Martin Fejring kommer fra en stilling som vicedirektør på Sygehus Lillebælt, hvor han har haft det overordnede ansvar for Service- og IT-afdelingen med i alt 650 medarbejdere. Nu skal han fra 1. februar 2020 stå i spidsen for den nye afdeling Forberedelse og Flytning, som skal hjælpe hele organisationen på OUH med at blive klar til at flytte ud på Nyt OUH.
 
- Martin Fejring kommer med en solid ledelseserfaring og kan byde ind med både et strategisk sigte og evnen til at skabe det store engagement i organisationen, hvilket bliver et must i forberedelserne frem mod Nyt OUH, siger direktør Torben Hedegaard Jensen og fortsætter:
 
- Forberedelserne og flytningen til Nyt OUH er en meget stor opgave, som kræver stram styring, sans for drift og logistik og en god forståelse for den organisation, der skal flyttes. Det er alt sammen noget, Martin Fejring har evnerne til at levere.
 
At tænke 360 grader rundt
Som programdirektør og chef for den nye afdeling Forberedelse og Flytning skal Martin Fejring stå i spidsen for en stor og vigtig opgaveportefølje i OUH´s forberedelsesarbejde frem mod flytningen til Nyt OUH.
 
- Det er vigtigt for mig at møde folk i øjenhøjde og have fokus på ordentlighed hele vejen rundt – både når vi skal arbejde med forandringer og skabe resultater i forberedelsesarbejdet frem mod Nyt OUH. Jeg ser det som min ypperste opgave at få alle til både at tænke effektivt og helhedsorienteret, så vi leverer varen til hele organisationen og tænker 360 grader rundt, siger Martin Fejring.
 
Om Martin Fejring
Martin Fejring er 47 år og kommer fra en stilling som vicedirektør på Sygehus Lillebælt, hvor han siden 2012 har haft det overordnede ansvar for Service- og IT-afdelingen med i alt 650 medarbejdere. Før det gvar gab stabschef for Voksen- og Sundhedsservice i Haderslev Kommune.

Han er er uddannet Cand. Merc. i Styring og ledelse, har en HD i regnskab og økonomistyring og en master i offentlig ledelse.
 

 


Siden er sidst opdateret: 12-12-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring