Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Ny overradiograf til Radiologisk Afdeling, Svendborg Sygehus

Maria Rygaard, svendborg

Maria Rygaard Andersen er fra den 1. januar 2020 ansat som overradiograf på Radiologisk Afdeling, Svendborg Sygehus.

Hun kommer fra en stilling som afdelingsradiograf på røntgenafdelingen på Vejle Sygehus og bliver fra det nye år en del af ledelsen på Radiologisk Afdeling, Svendborg.

- Maria Rygaard Andersen træder ind i en velfungerede afdeling, der er præget af høj faglighed og professionalisme. Med hendes stærke fokus på at sikre gode forløb for vores patienter og pårørende, er jeg sikker på, at de et godt match, lyder det fra Peder Jest, lægelig direktør, som fortsætter:

- Hun har en god tilgang til ledelse, som hun har stor interesse for. Jeg er overbevist om, at hun og medarbejderne vil forsætte af det gode spor, og jeg ser frem til samarbejdet. 

Netop ledelsesarbejdet og arbejdet med de bedst mulige patientforløb er nogle af de opgaver, som Maria Rygaard Andersen ser frem til.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med medarbejderne på afdelingen. Tillid, respekt og fleksibilitet er nøgleord for mig, og jeg lægger stor vægt på åbenhed i min ledelse, det er for mig at se den korteste vej til tillid. Min ambition er, at vi sammen sikrer vores patienter og de pårørende den bedst mulige behandling, fortæller Maria Rygaard Andersen.


Fakta Maria Rygaard Andersen

·       Uddannet tandteknikker og radiograf

·       Kommer fra en stilling som afdelingsradiograf for CT, Vejle, Sygehus Lillebælt. Har fungeret som både radiograf og siden teamleder på Radio Fysisk Laboratorium på Afdeling R, OUH fra 2006-2017. Fra 2004-2006 var hun radiograf på Radiologisk Afdeling, OUH og arbejdede inden da som tandtekniker.

·       Har løbende videreuddannet sig og har bl.a. en diplom i ledelse og en facilitator uddannelse.

·       Maria Rygaard Andersen er 44 år, og bor i Vissenbjerg sammen med sin mand og to børn på 14 år og 16 år.


Siden er sidst opdateret: 29-11-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring