Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Introduktion af OUH Praksiskonsulenterne

Bjarne Vilhelm Lühr Hansen

 

Det sammenhængende sundhedsvæsen er et af OUHs fokusområder og med et korps af praksiskonsulenter, har man et tæt og gensidigt tværinstitutionelt samarbejde for patientens bedste. Men hvem er OUH Praksiskonsulenterne? En af dem er læge Bjarne Vilhelm Lühr Hansen, som er praksiskonsulent på skadestuen og lægevagten, Høreklinikken, Nuklearmedicinsk Afdeling, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Klinisk Genetisk Afdeling, Afdeling for Klinisk Patologi og Klinisk Immunologisk Afdeling.

 

Jeg hedder Bjarne Vilhelm Lühr Hansen. Jeg er 64 år og har gennem 24 år været praktiserende læge på Fisketorvet i Odense sammen med to kollegaer.

 

Samtidig med mit job som praktiserende læge har jeg i mange år arbejdet med undervisning, forskning og udvikling af mit fag. Jeg har været ansat på Syddansk Universitet, Århus Universitet, Lægemiddelstyrelsen, Lægeforeningen, Dansk Selskab for Almen Medicin og Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

De sidste 5 år har jeg været ansat som praksiskonsulent med tilknytning til skadestuen og Lægevagten, Høreklinikken, Nuklearmedicinsk afdeling, Klinisk Mikrobiologisk afdeling, Klinisk Genetisk afdeling, Afdelingen for Klinisk Patologi og Klinisk Immunologisk afdeling.

 

Formålet med praksiskonsulentordningen er at arbejde for det gode tværsektorielle patientforløb. Dette gøres ved at udarbejde konkrete patientforløb og følge op på eventuelle tværsektorielle samarbejdsproblemer. Jeg har oplevet stor interesse fra Odense Universitets Hospital og deltaget i udarbejdelse af patientforløb og været med til at løse enkelte problemer. Der har ikke været den store kontakt fra mine kollegaer i almen praksis. Så enten er der ingen problemer eller??

 

Alle kollegaer er velkommen til at kontakte mig. Det kan være ønsker til konkrete samarbejdsforløb eller påpegning af konkrete problemer i samarbejdet med OUH. 

 

 

Kontaktoplysninger:

Praksiskonsulent Bjarne Vilhelm Lühr Hansen
 

Afd. ansvar: 

Skadestuen og lægevagten, Høreklinikken, Nuklearmedicinsk Afdeling, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Klinisk Genetisk Afdeling, Afdeling for Klinisk Patologi og Klinisk Immunologisk Afdeling.
 

Mail: 

bvlhansen@outlook.dk

 

Telefon:

 

 

 

 

 

 


 


Siden er sidst opdateret: 04-07-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring