Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Introduktion af OUH Praksiskonsulenterne

 Praksisnyt januar 2019 - praksiskonsulenter

 

Det sammenhængende sundhedsvæsen er et af OUHs fokusområder og med et korps af praksiskonsulenter, har man et tæt og gensidigt tværinstitutionelt samarbejde for patientens bedste. Men hvem er OUH Praksiskonsulenterne? En af dem er læge Preben Vestergaard, som er praksiskonsulent på  KBF, Afd. V, Afd. B og Afd. Q.

 

Læs en kort introduktion af Preben her:

 

Jeg hedder Preben Vestergaard. Jeg er 48 år, og gennem 13 år har jeg været praktiserende læge hos Rosengårdslægerne i Odense, hvor jeg sidder i en to-mandspraksis sammen med Mette Egede. Klinikken har 3 ansatte og en uddannelseslæge.  

Vi har ca 3600 patienter, og blandt dem også de fleste beboere på Herluf Trolles Plejcenter, hvor vi fungerer som plejehjemslæger. 

Jeg har gennem 4 år været fagpolitisk aktiv i PLO, men er nu stoppet med dette her fra årskiftet. I stedet har jeg siden i sommers kastet mig over arbejdet som praksiskonsulent på OUH.

 

Jeg startede ud med KBF (Afdeling for klinisk biokemi og farmakologi) og Anæstesiologisk Afd. V (incl Smertecentret), og senere er jeg også blevet praksiskonsulent for Kardiologisk Afd. B og Infektionsmedicinsk Afd. Q. 

Det er meget interessant arbejde at få samarbejdet mellem primær og sekundær sektor til at glide, og jeg er blevet vel modtaget på de ovenstående afdelinger.

 

Jeg oplever, at interessen for almen praksis og samarbejdet med os er stor.
 

Jeg har endnu ikke oplevet den store kontakt fra kollegaer i almen praksis angående problemer omkring de afdelinger, som jeg er tilknyttet. Måske er det fordi samarbejdet kører på skinner, eller måske fordi man ikke kender til praksiskonsulentordningen?
 

Skulle der dukke udfordringer op i samarbejdet vil jeg selvsagt meget gerne kontaktes.  

 

OUH Praksisnyt januar 2019 - Preben Vestergaard

Kontaktoplysninger:

 

Praksiskonsulent Preben Vestergaard
 

Afd. ansvar:
KBF, Afd. V (inkl. Smertecenteret),
Afd. B og Afd. Q
 

Mail: 
preben_v@hotmail.com

 

Telefon:

 

 


Siden er sidst opdateret: 16-01-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring