Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilPatientrelaterede afdelingerpilOdensepilNyhederpilGraviditet og diabetes - dét skal du være opmærksom på

Graviditet og diabetes - dét skal du være opmærksom på

Har du diabetes, er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på, hvis du gør dig tanker om graviditet.

Diabetes-Svangreteamet på Odense Universitetshospital inviterer derfor onsdag den 7. november til åbent hus, hvor du og din partner eller pårørende kan få mere information om graviditet og diabetes. Du er velkommen, uanset hvor i landet du bor.

Her vil være oplæg fra både en diabeteslæge, en diabetessygeplejerske, en fødselslæge, en svangresygeplejerske, en diætist og en jordemoder.

De vil fortælle dig om det typiske forløb i hele processen fra at have et graviditetsønske og til at være gravid – og også om når barnet kommer til verden samt om den første tid herefter, når man samtidig har diabetes. Der vil være masser af muligheder for at stille spørgsmål – både undervejs og til sidst.

Tid og sted
Onsdag d. 7. november 2018 19 - 21.30 i et auditorium på Odense Universitetshospital, J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C. Nærmere information om lokale vil blive sendt til dig på den mailadresse, som du opgiver ved tilmelding

Tilmelding
Send en mail senest d. 5. november 2018 med dit navn samt antal deltagere til vores jordemoder på maria.hornstrup.christensen@rsyd.dk.

Se officiel invitation (pdf)
 


Siden er sidst opdateret: 02-10-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring