Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Flot donation til H.C. Andersen Børnehospital

Haris Sacirovic donation 9.8.18 HCAB

Haris Sacirovic fra Odense har samlet over 60.000 kroner ind under Ramadanen, som han har doneret til Tryllebjerget på H.C. Andersen Børnehospital på OUH.

Med et opslag på Facebook i juni startede Haris Sacirovic en indsamling til indkøb af velfærd til børn på hospitalet. I løbet af bare ti dage lykkedes det ham at samle bidrag ind for imponerende 62.893 kroner, som han har valgt at donere til Tryllebjerget på H.C. Andersen Børnehospital på OUH.

- I anledning af Ramadanen ønskede jeg at gøre en ekstra god gerning ved at samle penge ind til børn, der er ramt af sygdom og indlagt på hospitalet. Mange muslimer fokuserer på at hjælpe folk i nød i lande uden for Danmark, hvilket er fantastisk. Men jeg synes det er meget vigtigt, at vi sammen også tager ansvar og gør en forskel her i landet, siger Haris om sin indsamling, der mødte overvældende støtte.

Brugbare gaver
Torsdag den 9. august kom Haris ud på H.C. Andersen Børnehospital for at overrække de mange gode ting, som er blevet købt til børnene på hospitalet.

Det er blandt andet iPads og en touch-skærm til brug for HC And, der hjælper børnene med at forberede sig på de procedurer, de skal igennem på hospitalet (læs mere på hcand.dk). Der er også blevet købt en masse dejlige børnebøger og et stort bord-bænke-sæt til legepladsen.

- De ansatte lavede en ønskeliste over ting, de mangler i deres arbejde med børnene, og på baggrund af det har vi i fællesskab fundet frem til, hvad der skal købes for pengene, fortæller Haris Sacirovic, der til dagligt læser cand.negot på SDU og er medejer af firmaet Techtify.

Velfærdskoordinator Mette Sorang Kjær fra H.C. Andersen Børnehospital takkede Haris mange gange for den flotte donation, der nu har opfyldt konkrete ønsker til glæde for syge børn og deres familier.
- Det er et virkeligt flot beløb at samle ind i løbet af så få dage. Sådanne gaver betyder utroligt meget for børnenes hverdage på hospitalet, siger hun.
 


Siden er sidst opdateret: 16-08-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring