Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilPatienter og pårørendepilPatient og pårørendepartnerskabpilNyt OUH: Vær med til at skabe fremtidens hospital

Nyt OUH: Vær med til at skabe fremtidens hospital

Klar til operation på Neurologisk. Foto: Hung

Nyt OUH skal være patienternes og de pårørendes hospital. Derfor vil vi gerne have dig med som patient eller pårørende, når vi planlægger fremtidens hospital. Stregerne for, hvor væggene skal være, er sat. Men du kan være med til at præge, hvordan fremtidens hospital kommer til at fungere.

Det kan du bl.a. ved at være med i én af Nyt OUH’s 17 udviklings- og driftsplanlægningsgrupper. De arbejder lige nu med at give deres bud på, hvordan tingene skal fungere på Nyt OUH inden for deres afgrænsede område.

Du kan derfor være med til at påvirke, hvilket hospital patienter og pårørende kommer til at møde i fremtiden – og hvad vi på OUH allerede nu skal til at øve os på, så vi er klar til Nyt OUH.

Vi ændrer rammer, værktøjer og arbejdsvaner
– og gør det allerede nu

Mange ting vil blive anderledes på Nyt OUH, end det er på OUH i dag. Det handler f.eks. om:

  • Hvordan rum og funktioner skal placeres i forhold til hinanden.
  • Hvilke undersøgelses- og behandlingsfaciliteter, der skal være på Nyt OUH.
  • Hvordan patienter og pårørende skal hjælpes med at finde rundt på Nyt OUH.

Nye teknologier og nye systemer vil også være en del af de mange ændringer, som både medarbejdere, patienter og pårørende kommer til at møde på Nyt OUH.

Det betyder, at arbejdsgange skal laves om, og en række indgroede vaner skal ændres. Alt sammen, så vi er klar til at tage Nyt OUH i brug og tilbyde den bedste behandling allerede fra dag ét.  Derfor går vi også allerede nu i gang med at føre de gode idéer fra arbejdsgrupperne ud i livet på OUH, hvis det er muligt.

Hvordan kan du være med?
Du kan enten blive fast medlem af én af Nyt OUH’s 17 udviklings- og driftsplanlægningsgrupper eller være løsere knyttet til udviklingsarbejdet ved f.eks. at deltage i workshops, undersøgelser eller lignende.

Som fast medlem af en af udviklings- og driftsplanlægningsgrupperne deltager du i gruppens møder ca. hver 4.-6. uge – suppleret med workshops, besøg på andre hospitaler og lignende.

Sådan tilmelder du dig
Tilmeld dig som patient- og pårørendepartner – og sæt kryds i ”Workshops eller gruppediskussioner”,  hvis du gerne vil være med til sætte dit fingeraftryk på fremtidens hospital:

knap til patient og pårørendepartnerskab - tilmeld dig
 
Til forsiden: Patient- og pårørendepartnerskab

Siden er sidst opdateret: 26-06-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring