Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Fremtidens Patientstue testes på OUH

nyhed

En model af Fremtidens Patienstue er nu taget i brug på afdeling D på OUH med henblik på at teste arbejdsgange og indretning i patientstuerne frem mod udflytningen til Nyt OUH. Dermed kan de første patienter få en fornemmelse af, hvordan en indlæggelse på Nyt OUH kan blive.


Alle patientstuer er enestuer.
Alle patientstuer på Nyt OUH bliver enestuer, og stuen er karakteriseret ved, at patienten i langt højere grad end tidligere får indflydelse på sit eget behandlingsforløb.

Via en skærm ved sengen og en storskærm på væggen ud for sengen kan patienten selv styre lys og gardiner, bestille mad og få adgang til mange former for underholdning, som TV-kanaler, film og radio. Der er også mulighed for at følge med i sin egen behandling ved at man f.eks kan få sine scanningsbilleder op på storskærmen. Der er også plads til rehabilitering på stuen.

Badeværelset er stort og indrettet med hæve-sænke-funktioner på såvel toilet som bad.


Pårørende kan bo på stuen
Stuen rummer også plads til, at pårørende kan bo på stuen sammen med patienten. Den er indrettet, så pårørende både kan opholde sig i stuen om dagen og f.eks spise sammen med patienten, men også kan overnatte i stuen.

Patientstuen vil i den kommende periode indgå i driften på afdeling D, hvor patienter altså får mulighed for at snuse til hvordan en indlæggelse fremover kan blive. Stuens funktioner og arbejdsgangene i den vil hele tiden blive evalueret og rettet til for at finde frem til de mest optimale løsninger frem mod Nyt OUH.

nyhed


 


Siden er sidst opdateret: 08-06-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring