Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilÅbent Hus på Nyt OUH-byggeriet

Åbent Hus på Nyt OUH-byggeriet

Nyt OUH 2017

Region Syddanmark inviterer til åbent hus på Nyt OUH søndag den 3. september kl. 10 – 15.
Det sker i og omkring besøgscenteret på Glisholmvej 2A, hvor det nye hospital kommer til at ligge.


Forberedelsen af byggeriet af regionens nye universitetshospital har været grundig og langvarig. Der har været debat og diskussion undervejs i processen – ikke mindst i medierne, og det kan være svært at få et overblik over, hvad man kan forvente af det nye store hospital, der vil stå klar i slutningen af 2022.

Regionen inviterer dig ud til byggepladsen, hvor du kan se og høre, hvad der skal ske undervejs og hvordan fremtidens sygehus vil være for patienten.

Se byggepladsen i fugleperspektiv
En live drone tager dig med på en rundtur på den store byggeplads og du kan også få det store overblik fra besøgscenterets tagterrasse med panoramaudsigt.
 

ByggepladsNår overblikket er i hus, kan du gå en tur i den 210 meter lange servicetunnel og se udstillingen om byggeriet og visionerne. 

 

Kaffe, kage og en snak
I besøgscenteret vil der dagen igennem være korte spændende foredrag, hvor Odense Universitetshospital sammen med Syddansk Universitet fortæller om fremtidens patient, fremtidens sygehus og fælles forskningsprojekter.

Der er lagt op til dialog på dagen og derfor byder regionspolitikerne på kaffe og kage, ligesom OUH’s direktører står klar til en snak.

For de små og store med interesse i store maskiner vil der på denne dag være mulighed for at stifte bekendtskab med byggeriets maskinpark.

 

Se programmet her.

 

Nyt OUH


 


Siden er sidst opdateret: 28-08-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring