Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Kom til lancering af Legeheltene

Legeheltene lancering 27.4.2017

Legeheltene er nu blevet en fast aktivitet på hospitalet. Det skal fejres, og alle børn og forældre tilknyttet H.C. Andersen Børnehospital er inviteret til den officielle lancering på torsdag 27. april kl. 15 på Eventyrtorvet. Dagen vil byde på masser af leg, sjov, musik og bevægelse - og et par kendte ansigter.

Efter to succesfulde testforløb af Legeheltene er det med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at Legeheltene fremover vil komme fast på hospitalet. Det skal fejres, og alle børn og forældre tilknyttet H.C. Andersen Børnehospital er selvfølgelig inviteret.

Så kom og vær med på torsdag den 27. april kl. 15, når vi afholder den officielle lancering af Legeheltene på Eventyrtorvet på H.C. Andersen Børnehospital. Dagen vil byde på masser af leg, sjov, musik og bevægelse!

I kan tilmelde jer arrangementet på en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.

Besøg af kendte gæster
Vi får også besøg af radioværten JoJo fra Radio Nova, der kommer for at møde Legeheltene og de deltagende børn.

JoJo var i januar med til at bestige Kilimanjaro i forbindelse med velgørenhedsprojektet Climb for Charity, hvor hun sammen med de øvrige deltagere samlede penge ind til Legeheltene.

Desuden kommer sangerinden Monique, der netop nu er aktuel med sin nye børneapp, Moniques Verden, som I kan læse mere om på www.moniquesverden.dk. Monique er blandt andet kendt for kæmpe-hittet ”Min kat den danser tango” og ”Vindens farver” fra Disneys Pocahontas. Hun glæder sig til at komme og optræde.
 

Legehelt lancering 27.4.17


Om Legeheltene
Legeheltene er et initiativ udviklet af Børneulykkesfonden, som har til formål at hjælpe indlagte børn på danske hospitaler med at genfinde glæden ved leg og bevægelse. For alt for mange børn er indlæggelsen forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det forsøger Legeheltene at ændre på.

Legeheltene arbejder for at skabe en mere aktiv hverdag for de indlagte børn. Fysisk aktivitet har nemlig en lang række gavnlige effekter for børnene. Fysisk aktivitet er blandt andet utrolig vigtigt for børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derudover har fysisk aktivitet en forbyggende og behandlende effekt på en lang række sygdomme. Desuden kan leg og bevægelse med andre børn være med til at mindske ensomheden og skabe mere livsglæde for de indlagte børn.

Hos Legeheltene er alle børn velkomne. Legeheltene er professionelle fagfolk, der tilpasser alle lege og aktiviteter til det enkelte barns muligheder og begrænsninger med det for øje, at alle skal kunne være med.

For yderligere information
Hvis I har spørgsmål til arrangementet eller andet, så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.
Vi glæder os til at se jer til et par hyggelige timer!
De venligste hilsner
Legeheltene

Læs mere om Legehelten Signe på H.C. Andersen Børnehospital


Siden er sidst opdateret: 26-04-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring