Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Nye TV på alle sengestuer på børnehospitalet

TV donation

Paul Nissen fra Albani Fonden kiggede forbi for at se de nye fjernsyn, som fonden har doneret til sengeafsnittene på H.C. Andersen Børnehospital. Til venstre for ham ses sygeplejerske Mette Thelborg, H7, og til højre velfærdskoordinator Mette Sorang Kjær.
 Takket være en donation fra Albani Fonden er der kommet nye fjernsyn på alle sengestuer på afsnit H2, H3, H7 og HM4 på børnehospitalet. Nogle af de tidligere apparater er blevet fordelt til øvrige afdelinger på OUH.

De gamle fjernsyn var fire år gamle, og rigtig mange virkede ikke længere, til stor frustration for både patienter og personale:

- Tiden kan blive lang, når man skal ligge i sin seng. Derfor er det virkeligt vigtigt, at der er fjernsyn til alle indlagte børn på børnehospitalet. Fjernsynene bliver brugt rigtig meget, både til at se TV og spille spil på. Vi bruger dem også til at aflede børnene, hvis der for eksempel skal tages blodprøver eller andre undersøgelser, forklarer sygeplejerske på H7, Mette Thelborg.

De af de tidligere fjernsyn, der stadig virker, har været omkring OUH’s Facilities Management og blive støvsuget og renset, og er nu blevet fordelt til nogle af hospitalets voksenafdelinger.
 


Siden er sidst opdateret: 31-03-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring