Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilIndstil til Frivillighedsprisen

Indstil til Frivillighedsprisen

Giv et skulderklap til de frivillige - indstil til Frivillighedsprisen. Både frivillige, afdelinger og ansatte kan indstilles.

Frivillighedsprisen


Frivillige lægger hver dag en stor indsats rundt om i regionen, ligesom personalet yder et stort arbejde for at inddrage frivillige. Det kommer patienter og pårørende til gode, og det fortjener et stort klap på skulderen.
Det kan du nu give ved at indstille dem til Region Syddanmarks Frivillighedspris. Du kan indstille frivillige, der gør en indsats til gavn for patienter og borgere i regionen, eller en afdeling, institution eller ansat, som yder en særlig indsats for at styrke inddragelsen af frivillige. 

To priser
Med prisen og æren følger en pengepræmie på 50.000 kroner, der går til den afdeling, hvor den frivillige er tilknyttet. Pengene skal gå til at videreudvikle samarbejdet med frivillige.
Udover hovedprisen bliver der også uddelt en pris for Den Gode Idé. Prisen går til en idé, der i det kommende år kommer til at fremme frivillighed i regionen.

Sådan indstiller du
Du kan indstille indtil den 7. marts, og du kan gøre det på regionens hjemmeside: www.rsyd.dk/frivillighedsprisen. Her kan også læse mere om, hvilke kriterier der er for at blive indstillet. 
Prisen uddeles ved en prisuddeling den 3. maj.

 


Siden er sidst opdateret: 01-02-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring