Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilStabsafdelingerpilDirektionssekretariatetpilOm afdelingenpilNyhederpilNy oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg

Ny oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg

Janeke Espensen, ny oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G på Svendborg Sygehus

22 års erfaring inden for ældreområdet og 18 års erfaring som leder. Det er hvad Janeke Espensen har med i baggagen, når hun den 1. februar 2017 tiltræder som ny oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G på Svendborg Sygehus.

De seneste syv år har hun fungeret som afdelingschef i Plejecenter Vest i Svendborg Kommune og har dermed været en del af den samlede ledelse på ældreområdet i kommunen. I den forbindelse har hun blandt andet stået for udarbejdelsen af kommunens sygeplejerskeprofil, ligesom hun har været med i udarbejdelsen af Svendborg Kommunes demenspolitik og planlægningen af Svendborg som demensby.

Forinden har hun blandt andet været sygeplejefagligt ansvarlig i Svendborg Kommunes Plejecenter Øst og sektionsleder på flere forskellige plejecentre.

Samarbejdet med det nære sundhedsvæsen har stor betydning
”Det geriatriske speciale har min store interesse, og jeg ser frem til at udvikle det sammen med medarbejderne til gavn for vores ældre medicinske patienter. Det er en patientgruppe, som kræver et tæt tværsektorielt samarbejde,” siger Janeke Espensen.

OUH direktør Peder Jest ser frem til samarbejdet:
”Vi bevæger os på OUH mod et langt mere sammenhængende sundhedsvæsen og ser frem til at anvende Janekes markante kompetencer fra det kommunale niveau på den rejse, siger Peder Jest.

Han henviser samtidig til, at der i ansættelsesudvalget for første gang i OUH’s historie deltog en patientrepræsentant, nemlig Birgitte Vølund, formand for Alzheimerforeningen.

Uddannet og bosat i det sydfynske
Janeke Espensen blev uddannet fra sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg i 1993 og er derudover NLP Practitioner og KIOL uddannet i offentlig ledelse.

Hun bor på Tåsinge, er gift og har tre voksne børn.

Stillingen som oversygeplejerske blev ledig efter, at Mathilde Schmidt-Petersen den 1. november blev oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling M/FAM på Svendborg Sygehus.
 


Siden er sidst opdateret: 23-01-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring