Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Inspiring Denmark hædrer OUH-direktør og -professorer

 

Overlæge Michael Bau Mortensen, Kirurgisk Afdeling A, OUH
Peder Jest


Inspiring Denmark er den syddanske organisation for erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale konferencer til regionen.

Organisationen har etableret et ambassadørkorps bestående af 85 toneangivende personer. Det primære formål med korpset er at få flere internationale kongresser til regionen og dermed skabe vækst og arbejdspladser.

Se listen over ambassadører her

På et netop overstået ambassadørarrangement var der hædrende omtale af tre OUH-personer, som i årets løb har vundet eller stillet sig i spidsen for en international konference:

  • OUH-direktør Peder Jest og CIMT - Center for innovative medicinsk Teknologi, der etablerede en international konference i forbindelse med WHINN-Week of Health and Innovation 2016 i Odense, med internationalt anerkendte infektionskontroleksperter og den første europæiske forsker der arbejder med probiotiske rengøring på hospitaler.
  • Michael Bau Mortensen, professor og overlæge ved Kirurgisk afdeling A, Odense Universitetshospital: For etablering af konferencen First Scandinavian PIPAC Meeting I 2017 der omhandler behandling med PIPAK. PIPAC er en slags kemoterapi via kikkertoperation, og OUH er det første hospital i Skandinavien der bruger proceduren PIPAC som led i et videnskabeligt forsøg.
  • Bjarne Winther Kristensen, professor og overlæge ved Afdelingen for Klinisk Patologi på OUH, for sin store indsats for at vinde den internationale konference, ”12th European Congress of Neuropathology,” til Odense i 2020.

Inspiring Denmark er en selvstændig fond, som finansieres af midler fra bl.a. Syddansk Vækstforum, kommuner, hoteller og konferencesteder.

Bjarne Winther Kristensen, professor og overlæge fra Afdelingen for Klinisk Patologi på OUH med regionsrådsformand Stephanie Lose


 


Siden er sidst opdateret: 24-11-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring