Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Åbent hus i Svendborg

Der var ikke sparet på kreativiteten, da hver afdeling med sit eget præg forvandlede hvide borde og plancher til et spændende møde med afdelingens aktiviteter.

 

Stemningen i forhallen var god hele dagen, og der var både plads til en snak ved bordene. Et panel af tidligere medarbejdere holdt spændende historiske indlæg med udgangspunkt i hver deres specialeområde.

 

Mange børn havde bamser med, som trængte til en grundig gennemlysning i Radiologisk Afdeling

 

Svendborg20

 

Kom og prøv, mærk, oplev.....

 

Svendborg19

 

 

Svendborg21

 

 

Svendborg18

 

 

Svendborg17

 

 

Svendborg16

 

 

Svendborg15

 

Rigtigt mange aner ikke, hvad 'Genbehandling' er eller hvad de laver. Det var der en mulighed for at finde ud af til Åbent Hus arrangementet.

 

Svendborg11

 

Smagsprøverne fra køkkenet gik som 'varmt brød'

 

Svendborg8

 

Hvorfor bevæger det ene ben sig? Spurgte et barn sin mor foran Radiologisk stand. De blev enige om, at 'den' nok ikke var HELT død endnu.

 

Svendborg13

 

 

Svendborg6

 

 

Svendborg3

 

Det kan være godt at kunne håndtere krykker - man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer. Rehabiliteringen lånte gerne ud af deres udstyr.

 

Svendborg2

 

Mange benyttede lejligheden til at få en snak med både lægebil og ambulancen, når de ikke var nødt til at køre på en udrykning. Der har været meget snak om navne og økonomi og ejerskab - her var der en mulighed for at få en snak med de medarbejdere, der rykker ud, når der er behov, uanset hvilket navn bærer på tøjet.

 

Svendborg26

 

Genopliving vakte stor interesse hos både børn og voksne.

 

Svendborg1

 

Direktør Peder Jest var ordstyrer, da fem tidligere medarbejdere gav hver deres subjektive bud på den udvikling, de havde oplevet i deres tid på Svendborg Sygehus. De fem var fra venstre: Tidl. overlæge i ortopædkirurgi Niels Termansen, Tidl. Overlæge og ørelæge, Poul Vase, Tidl. oversygeplejerske på Radiologisk afdeling Lise Vej, Tidl. oversygeplejerske Kirsten Kittner og Tidl. ledende overlæge på medicinsk afdeling Torben Pindborg. Kurt Bech, pensioneret chef for Teknisk Afdeling (nu FM) bidrog også med sin erfaring på en særlig historisk stand fra FM.

 

Svendborgpanel

 

Med stor hjælp fra Facility Mangement og med udlån fra Svendborg Museum lykkes det at skabe en historisk stemning i forhallen som en fejring af Svendborg Sygehus 125 års jubilæum. Udstillingen vil stå i forhallen et par uger frem.

 

 

Svendborg30

 

På en halv time var forhallen ryddet og klar til endnu en helt almindelig dag på Svendborg Sygehus.

 

Svendborg4

 

 

Siden er sidst opdateret: 06-09-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring