Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilMinister og regionsrådsformand indvier ny forhal i Svendborg

Minister og regionsrådsformand indvier ny forhal i Svendborg

Ny forhal Svendborg

Fredag den 2. september kl. 11:00 får Svendborg besøg af prominente politikere, når sundheds- og ældreminister Sophie Løhde og regionsrådsformand Stephanie Lose klipper snorene til de to trapper op til den nye forhal. Samtidig kan sygehuset fejre 125 års jubilæum.

Svendborg Sygehus har i de seneste to år været igennem en større byggeproces mod en fremtid som specialsygehus i Region Syddanmark. Byggeriet til 90 millioner kroner blev igangsat i 2014, og nu er sygehuset tæt på at være i mål. Et af de store synlige byggeprojekter er en helt ny og lys forhal med en ny kiosk og information, der nu tager imod patienterne.

Samtidig med indvielsen af forhallen vil Svendborg Sygehus fejre sit 125 års jubilæum. Det sker med et større åbent hus-arrangement for alle interesserede lørdag den 3. september kl. 11 – 15. Her vil der være mulighed for at få et gensyn med effekter tilbage i historien og høre pensionerede læger og sygeplejersker fortælle om oplevelser fra et mindre moderne sygehus.

Administrerende sygehusdirektør på Odense Universitetshospital - Svendborg Sygehus, Niels Nørgaard Pedersen glæder sig til en festlig weekend.

- Det bliver en weekend, hvor vi får indviet et Svendborg Sygehus, der er klar til de udfordringer, det vil møde i fremtiden som specialsygehus.  Samtidig vil vi gerne være med til at fejre det store 125 års jubilæum med hele Svendborg by og omegn. Jeg er glad for, at både minister, regionsrådsformand og Svendborgs 1. viceborgmester vil være med til at indvie den nye forhal, siger Niels Nørgaard Pedersen.

Direktør på Odense Universitetshospital - Svendborg Sygehus Peder Jest håber samtidig, at weekenden bliver en fest for hele Svendborg og opland.

- Jeg håber, at rigtigt mange borgere og samarbejdspartnere vil benytte lejligheden til at lægge vejen forbi og få en snak med vores medarbejdere, og høre, hvad de forskellige afdelinger beskæftiger sig med, siger Peder Jest.

 
Forhal Svendborg
 


 


Siden er sidst opdateret: 14-07-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring