Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilPatientrelaterede afdelingerpilOdensepilNyhederpilGravides sundhed i fokus på tirsdagsgåtur

Gravides sundhed i fokus på tirsdagsgåtur

Hvordan holder man sig sund med en baby eller en stor graviditetsmave? Det kan du finde ud af på en tirsdags-gåtur i Ansgar anlæg. OUHs Gynækologisk Obstetrisk Afdeling deltager i projektet ”Together Odense”, der sætter fokus på sund livsstil og spisevaner hos gravide og nybagte mødre.

Together Odense
En tidligere gåtur med
Together Odense

Tirsdag inden sommerferien er der igen mulighed for at høre mere om graviditet, god form og sundhed, når "Together Odense" arrangerer  "Gåtur og træning med omtanke i Ansgar - for gravide og nybagte mødre".

Arrangementet finder sted tirsdag d. 28 juni 2016 kl. 13-15 og gåturen starter fra adressen Odense Universitetshospital (OUH), Hovedindgang: Sdr. Boulevard 29, Odense C og det er gratis at deltage, men du må gerne trykke "deltager" på facebookbegivenheden, så de ved, hvor mange der kommer.

Together er et EU pilot projekt med fokus på sund livsstil og spisevaner hos gravide og nybagte mødre
Together løber af stablen i 5 lande i Europa i 2015-2016. Her i Danmark indgår sundhedsplejen i Odense Kommune, samt Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D på Odense Universitetshospital.
Fra 2016 vil der månedligt være forskellige aktiviteter for gravide og nybagte mødre med fokus på fysisk aktivitet, kost og livsstil

Ved spørgsmål: Together.Odense@Gmail.com


Siden er sidst opdateret: 23-06-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring