Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilPatientrelaterede afdelingerpilOdensepilR - Onkologisk AfdelingpilOm afdelingenpilEliteforskningscentret AgeCare arrangerer symposium om kræft blandt ældre

Eliteforskningscentret AgeCare arrangerer symposium om kræft blandt ældre

Den 22. udgave af Kræftens Bekæmpelses årlige symposium finder sted 7.-9. november 2016 i København under overskriften ”Cancer in the elderly”. 

Ældre kræftpatienter er underrepræsenteret i kliniske behandlingsforsøg, og dermed mangler der viden om behandling af denne patientgruppe.

Formålet med symposiet er at præsentere og diskutere den nyeste internationale udvikling fra forskning over til translationel forskning og videre over til klinisk praksis for at forbedre den fremtidige forskning i og behandling af ældre med kræft.

Eliteforskningscentret AgeCare har i skarp konkurrence vundet retten til at arrangere Kræftens Bekæmpelses årlige symposium. Det er dermed Jørn Herrstedt, Professor, overlæge, dr. Med, Onkologisk Afdeling R på Odense Universitetshospital, der organiserer symposiet.

Symposiet giver yngre forskere, der arbejder med ældre og kræft, mulighed for at møde nogle af verdens bedste på området. Der er dog maksimalt plads til 40 deltagere til symposiet. Disse 40 deltagere bliver udvalgt efter ansøgningsfristen, som er den 13. juni 2016.

Læs mere og ansøg om en plads
 


Siden er sidst opdateret: 03-05-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring