Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilKroatisk sundhedsminister på inspirationsbesøg

Kroatisk sundhedsminister på inspirationsbesøg

FAM på Odense Universitetshospital indgår den 28. april i programmet for sundhedsministerens tredages besøg i Danmark.

Den kroatiske regering planlægger i øjeblikket reformer af landets sundhedsvæsen og i den forbindelse besøger den kroatiske sundhedsminister Dario Nakic det danske Ældre- og Sundhedsministerium samt tre danske hospitaler, herunder Odense Universitetshospital.

Dario Nakic har været sundhedsminister siden januar i år og er selv uddannet læge, ligesom han fra 2009 til 2012 var direktør for Zadar General Hospital i det vestlige Kroatien.

Baggrunden for det tre dage lange besøg fra 27. april til 29. april er et ønske om at lære mere om det danske sundhedssystem og de ændringer, som det har undergået i nyere tid. På Odense Universitetshospital er det særligt organiseringen af FAM og dets rolle i akutsystemet, der har den kroatiske delegations interesse.

Udover sundhedsministeren tæller delegationen blandt andet den kroatiske viceminister med ansvar for hospitalsområdet samt den kroatiske ambassadør i Danmark.

På Odense Universitetshospital vil delegationen blive mødt af direktør Jens Peter Steensen og Michael Hansen-Nord, ledende overlæge på FAM Odense.


Siden er sidst opdateret: 26-04-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring