Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Mexicos sundhedsministerium søger inspiration på OUH

Mexicansk delegation får blandt andet rundvisning på akutmodtagelsen og hører om telemedicinske løsninger som led i patientforløb uden for hospitalets mure.

En mexicansk delegation på fire direktører fra landets sundhedsministerium er i denne uge på besøg i Danmark for at få et indtryk af det danske sundhedsvæsen til inspiration for deres eget.

Mexico ønsker, at landets hospitaler i højere grad får øje for deres opgaver i forhold til patientforløb og vejledning også efter, at patienten er blevet udskrevet.

I den forbindelse vil delegationen blive vist rundt på den fælles akutmodtagelse på Odense Universitetshospital, hvor de udover at høre om selve arbejdet på akutmodtagelsen også skal høre om samspillet med hospitalets øvrige afdelinger og praksissektoren.

Derudover vil sundhedsministeriets repræsentanter blive præsenteret for, hvordan man på OUH anvender telemedicin og IT til at understøtte patientforløb gennem bl.a. videokonferencer, app-løsninger som Mit Forløb og patientkufferten, som er OUHs primære telemedicinske løsning og blandt andet anvendes af KOL-patienter.

Delegationen er på OUH tirsdag den 9. februar fra klokken 11.40 til 13.45.
 


Siden er sidst opdateret: 08-02-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring