Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilUnge-gruppe fra hele verden besøger OUH

Unge-gruppe fra hele verden besøger OUH

Super 17

I september 2015 skal verdens ledere vedtage 17 nye globale mål for verdens udvikling. I den anledning har Mellemfolkelig Samvirke inviteret 17 unge fra hele verden på flere diskussionsturneer i Danmark. Fredag den 21. august var turen nået til OUH.

I september 2015 skal verdens ledere vedtage 17 nye globale mål, som skal sætte kursen for verdens udvikling de næste 15 år arbejde med at bekæmpe års sult, fattigdom, undertrykkelse og klimaforandringer over hele kloden.

I den anledning har Mellemfolkelig Samvirke inviteret 17 unge fra hele verden til at rejse rundt i Danmark i to grupper for at diskutere Verdensmålene. En af Grupperne nåede fredag d. 21. august til Odense og besøgte bl.a. OUH for at få inspiration til Verdensmål 3 - at sikre sunde liv og trivsel for alle i alle aldre.

Målene er ikke juridisk bindende for landene, men henviser til internationalt forpligtende aftaler og til international lovgivning på blandt andet menneskerettigheds- og miljøområdet. Det betyder, at vi i Danmark skal lave planer for og rapportere på vores egen internationale indsats, og vi skal stå på mål for, hvordan vi bidrager til den globale bæredygtighed.

Læs mere om Super-17  https://www.ms.dk/super17

Og FNs Verdensmål http://www.un.org/sustainabledevelopment/blog/2015/08/transforming-our-world-document-adoption/


Siden er sidst opdateret: 24-08-2015 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring