Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Familiekoncert med sange af Halfdan Rasmussen

Halfdan Rasmussen Familiekoncert 2015

Tirsdag den 26. maj kl. 11 er der familiekoncert med blandt andre Kaya Brüel og Ole Kibsgaard på H.C. Andersen Børnehospital på OUH.

I 2015 ville Danmarks skønneste digter og forfatter, Halfdan Rasmussen, være fyldt 100 år. I den anledning har Kaya Brüel og Ole Kibsgaard udgivet CD’en Halfdans hoved, for at fejre den folkekære digters fødselsdag.

CD’en er den ultimative Halfdan Rasmussen samling med hans mest berømte sange samt helt nye melodier komponeret af Kaya og Ole.

Til familiekoncerten er der mulighed for at synge med på alle de skønne velkendte sange, som Rapanden Rasmus, Marie Hønen Evigglad, Lille frække Frederik og mange flere dejlige sange for store og små, af en af vor tids største forfattere, Halfdan Rasmussen.

Medvirkende
Ole Kibsgaard har været vært for ”Kaj og Andrea” på DR de sidste 10 år og har siden 1997 været fast guitarist i Shubidua.

Kaya Brüel sangerinde og skuespillerinde. Har udgivet børnepladerne Jeg fandt en sang på vejen og Med Dannebrog på næsen. Sangene er komponeret af Kaya’s oldefar, Alex Brüel med tekster af Halfdan Rasmussen.

Desuden medvirker musikerne Lisbeth Sagen, Helene Bordonaro, Mette Brandt og Karin Dalsgaard.

 

Koncerten foregår på Eventyrtorvet på H.C. Andersen Børnehospital. Alle er velkomne.


Siden er sidst opdateret: 13-12-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring