Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Kontrolgebyr og klage

Ulovlig parkering

Husk at du ikke må parkere udenfor afmærkede båse, brandveje eller reserverede p-pladser. Parkerer du ulovligt får du et kontrolgebyr på 510 kr.
Ønsker du at klage over et kontrolgebyr for overtrædelse af parkeringsreglerne, skal du kontakte Europark.

Glemt at registrere

Registrerer og betaler du ikke bilens ophold i betalingszonen på OUH, får du tilsendt en opkrævning for den tid, bilen har opholdt sig i zonen, samt et administrationsgebyr på 89 kr. Dog er det gratis at parkere, standse eller køre rundt i OUH´s betalingszone i op til 45 minutter.

Er du utilfreds med en opkrævning for parkering, eller har du spørgsmål om din egen parkering eller registrering, er du velkommen til at kontakte APCOA PARKING på https://anpr.apcoa.dk/kontakt.

Parkerer du udenfor OUH’s betalingszone, skal du følge skiltningen på stedet.

Derfor skal pårørende og gæster betale for parkering

Betalingsparkeringen for pårørende og gæster skal sikre, at hospitalets patienter kan finde en parkeringsplads så tæt på hospitalet som muligt.

OUH har indgået en aftale med firmaet APCOA PARKING Danmark A/S om administrationen af parkeringsarealerne ved OUH.

OUH tjener ikke på parkeringsordningen, men får en andel af indtægterne fra betalingsparkeringen. Pengene er øremærket til parkeringsforbedrende tiltag.

Har du generelle spørgsmål om parkeringsløsningen på OUH, er du velkommen til at kontakte OUH på ouh.bds.parkering@rsyd.dk 
 


Siden er sidst opdateret: 14-01-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring