Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Indbrud på Jordemodercenter Øst

I forbindelse med et indbrud på Odense Øst Jordemoderkonsultation er en skuffe i et aflåst arkivskab med patientjournaler blevet brudt op.

I forbindelse med et indbrud på Odense Øst Jordemoderkonsultation i weekenden 9-10. august er en skuffe i et arkivskab med patientjournaler blevet brudt op.
Selvom tyvene ifølge politiet tilsyneladende er gået efter elektronik i jordemodercenteret, kan det ikke udelukkes at udenforstående har haft adgang til de fortrolige sundhedsdata i forbindelse med indbruddet.
Alle berørte patienter har derfor modtaget derfor en skriftlig orientering om indbruddet fra OUH.    

Jordemodercenter Øst er en af flere lokale enheder tilknyttet OUH, hvor der tilbydes undersøgelser hos jordemoder i graviditeten.
Det er kun journaler for kvinder, der er i gang med et konsultationsforløb på centeret eller som netop har været igennem et graviditetsforløb, der opbevares på papir.

Journalerne har været opbevaret i et aflåst arkivskab i et aflås rum i en aflåst bygning. Alligevel vil jordemodercenteret og OUH straks undersøge, hvilke tiltage der kan sættes i værk for i endnu højere grad at sikre opbevaringen af patientjournalerne.

For spørgsmål omkring selve indbruddet og politiets opklaringsarbejde henvises til Fyns Politi.


Siden er sidst opdateret: 14-08-2014 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring