Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilRegion Syddanmark kvalificerer køreplan

Region Syddanmark kvalificerer køreplan

Enheden For Nyt OUHNytOUH_2_400x266.gif

Den udmeldte forsinkelse af dispositionsforslaget får ikke konsekvenser for det store arbejde, som medarbejderne og afdelingerne overalt på hospitalet har lagt i at give feedback og forbedre det fremlagte dispositionsforslag.

De mange forslag til forbedringer fra afdelingerne vil nemlig fortsat danne grundlag for det fremtidige arbejde med Nyt OUH fortæller Peter Fosgrau, konstitueret direktør i Projektorganisationen for Nyt OUH.
– Det er medarbejderne og afdelingsledelserne, der kender deres områder bedst. Derfor er deres input og forslag til justeringer en helt central del af de tilpasninger, som der nu skal arbejdes med, siger han.

Peter Fosgrau fortæller, at både direktionen på OUH og Projektorganisationen for Nyt OUH vil holde tæt kontakt med de faglige miljøer på hospitalet. 
– Alle afdelinger fik en tilbagemelding på deres inputs umiddelbart efter vores møderækker først i maj, og vi vender tilbage med yderligere information om medarbejderinddragelsen og status på byggeriet efter sommerferien, siger han.

Læs pressemeddelelsen fra Region Syddanmark her


Siden er sidst opdateret: 03-07-2014 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring