Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilNyhederpilPeter Fosgrau konstitueres som projektdirektør for Nyt OUH

Peter Fosgrau konstitueres som projektdirektør for Nyt OUH

Direktør på Odense Universitetshospital Peter Fosgrau konstitueres som direktør i projektorganisationen for Nyt OUH. Konstitueringen skyldes, at den nuværende projektdirektør Niels Mortensen er sygemeldt i en længere periode

Peter Fosgrau

I stillingen som konstitueret projektdirektør kommer Peter Fosgrau til at stå i spidsen for projektorganisationen for Nyt OUH, der har opgaven med at føre planerne om det nye universitetshospital i Odense ud i livet. Det nye universitetshospital bliver Danmarks største helt nye sygehus. Det kommer til at koste 6,3 mia. kr. og er planlagt til at stå færdigt i 2021.

Den vigtigste opgave for projektorganisationen lige nu, er at gøre det såkaldte dispositionsforslag klar til politisk behandling sammen med totalrådgiveren for det nye sygehus. Dispositionsforslaget fastlægger, hvordan det nye sygehus skal disponeres, så det kan favne den forventede aktivitet i 2021 og samtidigt bygges inden for budgettet.

”Som tingene former sig lige nu skal vi regne med, at Niels Mortensen desværre vil være sygemeldt i en længere periode. I planlægningen af det nye universitetshospital er vi lige nu inde i en periode, hvor der skal træffes mange vigtige beslutninger, der kræver stor ledelsesmæssigt tyngde. Fra mit samarbejde med Peter ved jeg, at han vil kunne løfte opgaven”, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark Jens Elkjær.

Peter Fosgrau kom til det syddanske sundhedsvæsen i 2009, hvor han blev direktør på Sydvestjysk Sygehus. I 2011 rykkede han til Odense Universitetshospital for at blive direktør og en del af direktionen der.

Peter Fosgrau konstitueres med øjeblikkelig virkning og kommer til at løse sine ledelsesopgaver i projektorganisationen i tæt samarbejde med vicedirektør Torsten Lundgreen. Peter Fosgrau fortsætter som direktør på OUH men vil i konstitueringsperioden lægge hovedindsatsen i projektorganisationen. Peter Fosgrau refererer fortsat til sundhedsdirektør Jens Elkjær.

Fakta om Peter Fosgrau
Peter Fosgrau blev uddannet som cand.scient.pol. i 1983 og har siden 1989 fungeret i forskellige lederstillinger. Peter Fosgrau er 56 år, gift, har fire børn og er bosat i Vejle.


Siden er sidst opdateret: 16-06-2014 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring