Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilStabsafdelingerpilDirektionssekretariatetpilOm afdelingenpilNyhederpilNytårskoncert på OUH på lørdag den 18. januar kl. 15.00

Nytårskoncert på OUH på lørdag den 18. januar kl. 15.00

FAUST Symfoniorkester 2013DSC00864

Kommer du forbi Odense Universitetshospital på lørdag den 18. januar 2014, så kig forbi i forhallen ved Cafeteriaet. Her spiller Ungdomssymfoniorkestret Faust nemlig en gratis nytårskoncert kl. 15.00 - 16.00.

Nytårskoncertens program består af valse, underholdnings- og filmmusik. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag.
 

Afprøvet koncept til gensidig glæde
Symfonimusik er sjælden uden for koncertsalene. Men Faust har mod på at udfordre vanerne.

Sidste år gav de deres første nytårskoncert på Odense Universitetshospital, og cirka 40 - 50 lyttere sad ned og overværede hovedparten af selve koncerten. Andre 20 - 30 - 40 forbipasserende standsede op på deres vej forbi området og lyttede. Karakteristisk for alle var, at de gik videre med et lille smil og en oplevelse rigere.

For musikerne var det en stor oplevelse at blive udfordret af det anderledes rum, trafikken omkring dem og publikums reaktioner. Og det er nok derfor de selv har ønsket at spille for os igen...
 

Symfoniorkestret Faust
Fyns Ambitiøse UngdomsSymfoniorkesTer - i daglig tale Faust - består af ca. 60 unge klassiske musikere. For mange af disse unge udgør orkestret en naturlig overgang fra musikskolernes liv til videre studier på konservatoriet.

Læs mere på www.ungdomsorkester.dk


 


 


Siden er sidst opdateret: 01-10-2015 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring