Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Region Syddanmark tiltrækker kongresser for millioner af kroner


kongresser klippet


Organisationen "Inspiring Denmark" arbejder i kulissen 
– et stærkt netværk, der faciliterer på alle fronter

Inspiring Denmark er en non-profit organisation, der i 2011 blev sat i søen med det formål at styrke erhvervsturismen og vidensvæksten i Region Syddanmark. Organisationen tilbyder gratis rådgivning til enkeltpersoner eller organisationer med visioner om at afholde kongresser eller konferencer i regionen.


Hjælp, rådgivning og netværk
Alle, der har planer om at stille sig i spidsen for en international kongres eller konference i regionen, kan få rådgivning og sparring på faciliteter, logistik og sociale arrangementer. Inspiring Denmark udarbejder endvidere tilbuds- og præsentationsmateriale, hvor både faglige argumenter samt fakta og herlighedsværdier i regionen bliver sat i fokus.

Aktivering af lokale myndigheder og øvrige netværk samt præsentation af tilbud for internationale bestyrelser, er også nogle af de opgaver Inspiring Denmark tager hånd om.

 

Inspiring Denmark   
Gang i Syddanmark
Siden oprettelsen i 2011 har Inspiring Denmark været med til at tiltrække 44 internationale kongresser med en forventet meromsætning til Syddanmark på 66 mio. kr. i årene fremover, efterhånden som kongresserne afvikles.

Forudsætningen for at kunne tiltrække en kongres er, at alle de relevante interessenter i regionen bringes sammen i en koordineret og fokuseret indsats.

Derfor arbejder Inspiring Denmark sammen med en række af regionens største og bedste konferencecentre samt byer, kommuner, klynger og ikke mindst regionens videns- og forskningsmiljøer. Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital er blandt de allerstørste.

NFOG 2018 - OUH samarbejder med Inspiring Denmark 

Læs mere på www.inspiringdenmark.dk


Strategisk vækst på dagsordenen
Internationale kongresser spiller en vigtig rolle for den fynske og syddanske vækstdagsorden. De kan bruges til strategisk at sætte fokus på prioriterede indsatsområder, og de bidrager såvel økonomisk som profileringsmæssigt til at styrke Fyns og Syddanmarks internationale position og attraktionskraft.

Kongresser er en løftestand til at udvide internationale relationer, opbygge værdifulde strategiske netværk samt skabe innovation og fornyelse på OUH, SDU og i øvrige videns- og klyngemiljøer.

Dertil kommer den direkte og meget målbare meromsætning til hoteller, konferencesteder, transportører, butikker m.m.

/Marianne Lie Becker

 

 


Siden er sidst opdateret: 29-11-2013 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring