Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

OUH-læge får årets onkologi-pris

-Lars%20Bastholt1250x232.jpg

Dansk Selskab for Klinisk Onkologi har uddelt årets Onkologipris til overlæge Lars Bastholt, Onkologisk afdeling, Odense Universitetshospital.


Onkologiprisen fra Dansk Selskab for Klinisk Onkologi gives til en læge, der har ydet en ekstraordinær indsats inden for forskning eller undervisning.

I år er prisen gået til overlæge Lars Bastholt fra Odense Universitetshospitals onkologiske afdeling som en anerkendelse af hans store indsats inden for udviklingen af den lægelige videreuddannelse af nye specialister i kræftbehandling.

Ved siden af sin store indsats inden for udvikling af uddannelse og undervisning har Lars Bastholt en betydelig videnskabelig produktion bag sig. Han er desuden aktiv i en række nationale forskergrupper, primært inden for behandlingen af modermærkekræft..

Ud over indsatsen inden for uddannelse og forskning har overlæge Lars Bastholt været aktiv i en række råd og arbejdsgrupper, ligesom han har været vejleder for adskillige yngre kolleger.

Overlæge Lars Bastholt er 58 år og uddannet som læge ved Odense Universitet i 1979. Ti år senere blev han speciallæge i klinisk onkologi, og i 1990 blev Lars Bastholt overlæge ved Onkologisk Afdeling på Odense Universitetshospital.   
 


Siden er sidst opdateret: 17-04-2013 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring