Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Uddannelsespris for lægelig videreuddannelse

Videreuddannelsesrådet ved OUH har indstiftet en uddannelsespris for lægelig videreuddannelse.

Prisen uddeles i forbindelse med den årlige temadag for lægelig videreuddannelse. Den tildeles en afdeling, som er kendetegnet ved en uddannelseskultur af særlig høj standard og hvor der er gode resultater af uddannelsesindsatsen.

Alle læger og afdelinger ved OUH kan indstille en afdeling, indstillingen skal begrundes.


 

2021

Medicinsk afd. M/FAM i Svendborg blev årets vinder.
Prisen blev overrakt ved afdelingens morgenkonference, da den årlige temadag er udskudt som følge af COVID restriktionerne.

Læs mere om prismodtageren her.

 


 

 

2020

Hæmatologisk afdeling X blev årets vinder af uddannelsesprisen. Den årlige temadag for lægelig videreuddannelse blev afholdt torsdag den 30. januar 2020.

Læs mere om prismodtageren her.

 

 


 

2019

Kirurgisk afdeling A, Odense og Svendborg blev årets vinder af uddannelsesprisen. Den årlige temadag for lægelig videreuddannelse blev afholdt torsdag den 31. januar 2019.

Læs mere om prismodtageren her.

 


 

2018

Geriatisk afdeling G blev årets vinder af uddannelsesprisen, ved den årlige temadag for lægelig videreuddannelse, som blev afholdt den 8. februar 2018.

Prisen blev modtaget af uddannelsesansvarlig overlæge Søren Kasch og kolleger.

billede

De fik prisen for at prioritere den kliniske uddanelse i hverdagen på alle niveauer. Læs mere her

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

2017

Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V, Odense blev årets vinder af uddannelsesprisen ved den årlige temadag for lægelig videreuddannelse, som blev afholdt den 26. januar 2017.

Prisen blev modtaget af uddannelsesansvarlig overlæge Michael Due Nielsen og kolleger.

Afdeling V vandt årets uddannelsespris

De fik prisen for gennem mange år at have arbejdet seriøst og systematisk med at forbedre, udbygge og sikre uddannelsen af yngre læger i deres afdeling og endeligt scorede afdelingen max point ved inspektorbesøg i 2016. Læs mere her
 


2016
Reumatologisk afdeling C blev årets vinder af uddannelsesprisen.
Den årlige temadag for lægelig videreuddannelse blev afholdt den 4. februar 2016 omkring temaet feedback.

Uddannelsesprisen 2016 

Prisen blev modtaget af uddannelsesansvarlig overlæge Hans Christian Horn. Afdelingen blev valgt ud af 21 indstillinger på 11 afdelinger og enkeltpersoner. Begrundelsen for valget af reumatologisk afdeling er, at afdelingen fremtræder med en meget høj uddannelsesentusiasme på alle niveauer og blandt alle faggrupper.  Uddannelsen bæres af en meget engageret uddannelsesansvarlig overlæge og samarbejdet sker i et tæt parløb med de uddannelseskoordinerende yngre læger med et godt blik for afdelingens uddannelsesmæssige udfordringer. Læs mere her


2015

Årets uddannelsespris gik til Radiologisk Afdeling i Odense.

OUH`s årlige temadag om lægelig videreuddannelse blev afholdt den 5. februar 2015 med rigtig god tilslutning af ledende overlæger, uddannelsesansvarlige overlæger og uddannelseskoordinerende yngre læger.

 

uddannelsespris 2015 På temadagen blev vinderen af uddannelsesprisen for bedste uddannelsesafdeling kåret. Modtageren af prisen er Radiologisk Afdeling i Odense ved uddannelsesansvarlig overlæge Mette Ramsdal Poulsen.

2014

I 2014 blev vinderen af årets bedste uddannelsessted FAM i Odense.

Som den uddannelsesansvarlige overlæge på FAM var det Karen Kjær Pedersen, der fik overrakt prisen. Læs interviewet med Karen her.

 

FAM

 


2013

Prisen blev uddelt første gang ved temadagen den 7. februar 2013 og vinderen blev afd. R

 

Se video fra uddeling af prisen samt interview med uddannelsesansvarlig overlæge Lars Bastholt ved at klikke på den hvide pil i billedet herunder:

 

 


Siden er sidst opdateret: 29-01-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring