Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration

uda kontorelev
 
Kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration
 
Kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration er en erhvervsuddannelse vekslende mellem praktik og skoleophold. Der er fire skoleperioder undervejs i uddannelsen, og sidste skoleperiode afsluttes med en fagprøve. Læs mere om uddannelsen her: https://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/kontorhandelogforretning/kontoruddannelsen.
Uddannelse og Kompetenceudvikling samarbejder med Tietgen om planlægning af teori- og praktikforløb.
 
OUH ansætter årligt to elever. Efter adgangsgivende EUX eller lignende tager uddannelsen to år. Funktionsområdet Uddannelse og kompetenceudvikling varetager ansættelse af kontorelever i samarbejde med de afdelinger, der har kontoreleverne i praktik.
 
Praktikken er i to afdelinger, hovedsageligt i stabene, hvor eleverne oplæres og er tilknyttet en elevvejleder. Praktikken er struktureret med første år i en afdeling med brede administrative opgaver og sagsbehandling, hvor der introduceres til at være elev i en stor politisk styret organisation. Det andet år vil eleven specialisere sig i enten en afdeling med økonomifunktion eller en afdeling med HR og lønfunktion.
 
I samarbejde med elevvejlederne i afdelingerne planlægges, afvikles og evalueres praktikken, som sker i henhold til gældende uddannelsesbekendtgørelse og uddannelsesordning for kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration. 
 
 
Kontakt


Klinisk Udvikling

Lise Lotte Sørensen UDA

Uddannelseskoordinator
Lise Lotte Hjorth Sørensen
Mobil 2144 9985      

Mail: lise.lotte.soerensen@rsyd.dk                              
 

 

 

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 09-12-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring