Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Fysioterapeut

Fysioterapeut på arbejde
 
Fysioterapeutuddannelsen
 

Har du rygrad til at stille krav, motivere og holde fast?
Under uddannelsen til fysioterapeut lærer du kroppens muligheder, begrænsninger, signaler og styrker at kende. En fysioterapeut arbejder med sundhed og livskvalitet gennem forebyggelse, behandling og genoptræning – efter skader, under sygdom og handicap.

Som fysioterapeutstuderende kan du blive tilknyttet Rehabiliteringsafdelingen på OUH og Svendborg Sygehus samt Neurorehabiliteringsafsnittet NR Svendborg, Neurologisk afdeling. Vi modtager primært studerende fra University College Lillebælt. Derudover modtager vi jævnligt udenlandske studerende og sjældent studerende fra andre professionshøjskoler i Danmark.

Rehabiliteringsafdelingen tilbyder klinisk undervisning i alle semestre, 1 til 6. Den kliniske undervisning foregår med base i Rehabiliteringsafdelingen, og studerende deltager i patientinterventioner på hospitalets sengeafdelinger og ved ambulante patienter, - begge steder med henblik på undersøgelse, vurdering og behandling/genoptræning.

 

Neurorehabiliteringsafsnittet NR Svendborg tilbyder klinisk undervisning i 1., 4. og 6. semester. Den kliniske undervisning foregår med base i selve Neurorehabiliteringsafsnittet, og de studerende deltager i patientinterventioner med henblik på undersøgelse, vurdering og behandling/genoptræning samt tværfagligt samarbejde.

 

Den kliniske uddannelse indeholder:

  • Klinisk arbejde med patienter herunder undersøgelse, behandling og skriftlig dokumentation i patientjournal m.m.
  • Refleksionsopgaver f.eks. via klinisk ræsonnering i forhold til patientintervention
  • Vejledning i forhold til læringsmål og den fysioterapeutiske intervention

Studerende deltager i klinisk undervisning i tidsrummet kl. 08.00 til 15.00, og den ugentlige arbejdstid på stedet er minimum 30 timer. Der må påregnes forberedelsestid udenfor normal arbejdstid.

Kliniske undervisere

Fysioterapeutstuderende er fast tilknyttet en klinisk underviser. I Rehabiliteringsafdelingen på Odense-matriklen er der ansat 3 erfarne kliniske undervisere. Ved Neurorehabiliteringsafsnittet NR Svendborg er der ansat 1 erfaren klinisk underviser. Den kliniske underviser varetager den daglige koordinering og planlægning af uddannelsesperioden samt vejledning og undervisning.

Kliniske undervisere på Odense-matriklen:

Hanne Hannelev, Dorthe Bruun Poulsen og Lars Odgaard

hanne.hammelev@rsyd.dk , dorthe.b.poulsen@rsyd.dk og lars.odgaard@rsyd.dk

Tlf. 6541 3499

Kliniske undervisere på Svendborg-matriklen

Edel Bjerre Jensen og Vivi Toftegaard Pedersen

edel.bjerre.jensen@rsyd.dk og vivi.toftegaard.pedersen@rsyd.dk

Tlf. 6320 1210

Klinisk underviser ved Neurorehabiliteringsafsnittet NR Svendborg:

Bernhard.jan.sluyters@rsyd.dk

Tlf. 6320 1610

 

På UCL´s hjemmeside kan der læses mere om uddannelsen til fysioterapeut og klinisk undervisning i fysioterapeutuddannelsen

 
Kontakt

 Rehabiliteringsafdelingen
Anne Lise Zilmer, Rehabiliteringsafdelingen

 

 

  Chefterapeut
  Anne Lise Zilmer
   Telefon 2163 0186

  


Siden er sidst opdateret: 12-09-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring