Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Ernæringsassistentuddannelsen

Ernæringsassistentuddannelsen
 
Ernæringsassistent
 
Ernæringsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse vekslende mellem praktik og skoleophold. Der er tre skoleperioder i uddannelsen, og sidste skoleperiode afsluttes med en svendeprøve. Læs mere om uddannelsen her og her.
Uddannelse og Kompetenceudvikling samarbejder med uddannelsesinstitutionerne i forbindelse med elevernes uddannelse. På Fyn kan grund- og hovedforløb tages på Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier samt på Kold College.
 
OUH ansætter årligt fire elever. Funktionsområdet Uddannelses og Kompetenceudvikling varetager ansættelse af ernæringsassistentelever i samarbejde med køkkenet. Der kan søges elevplads både under grund- og hovedløbet, når stillingerne er slået op. Uddannelseslængden afhænger af, om der er indgået uddannelsesaftale med EUX eller EUD, samt med eller uden grundforløb. Vejledende fra 2 år, 4 mdr. til 4 år, 2 mdr.
 
Praktikken foregår i Logistikafdelingen Køkkensektionen med mulighed for praktik på køkkenet i Børne- og ungdomspsykiatri Odense undervejs i uddannelsen. Læs mere om køkkenet her.
Der vil også være mulighed for udstationering til et andet køkken undervejs i uddannelsen.
Praktikken planlægges, afvikles og evalueres i henhold til gældende uddannelsesbekendtgørelse og uddannelsesordning for uddannelsen til ernæringsassistent. 
 
 
Kontakt
 

 Klinisk Udvikling

Lise Lotte Sørensen UDA

Uddannelseskoordinator                                     
Lise Lotte Hjorth Sørensen
Mobil 2144 9985     

Mail: lise.lotte.soerensen@rsyd.dk                  

  

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 15-12-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring