Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Nyheder fra ortopædkirurgisk afdeling


Link Professorat i Ulykkesforskning og -forebyggelse ved SDU og OUH
Overlæge og ph.d. Jens Lauritsen er udnævnt til professor med fokus på Ulykkesforskning og Ulykkesforebyggelse ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet.
Link Skader efter fyrværkeri 2019/2020
Antallet af nytårsskader er på samme niveau som sidste år, men antallet af alvorlige skader falder for tredie år i træk.
Link Færre fynboere kom til skade med fyrværkeri ved overgangen til det nye år
Nytåret på OUH har været bemærkelsesværdigt roligt med færre fyrværkeriskader end sidste år. Foreløbigt har kun fire fynboer været i behandling for småskader i forbindelse med fyrværkeri.
Link Skader ved brug af el-løbehjul er ikke kun et sommerfænomen. Der sker også skader i den kolde tid.
Siden udlejnings el-løbehjulene dukkede op i den odenseanske trafik, har Ulykkes Analyse Gruppen ved OUH løbende fulgt ulykkesmønstret og de skader, der er sket i forbindelse med brug af el-løbehjul.
Link Skader ved brug af el-løbehjul
Ulykkes Analyse Gruppen ved OUH anbefaler: Øv dig, inden du tager ud på el-løbehjul og anvend hjelm. Risikoen for at pådrage sig en skade, der skal behandles på skadestuen, er ca. 8 gange større ved brug af el-løbehjul end ved brug af cykel.
Link Ny ledende overlæge for Ortopædkirurgisk Afdeling
1. maj 2019 tiltræder Lonnie Froberg som ny ledende overlæge for Ortopædkirurgisk Afdeling O på OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus. Hun kommer fra en stilling som overlæge i traumesektoren og specialeansvarlig overlæge for skadestuen og traumecentret på Ortopædkirurgisk Afdeling på OUH.
Link Nyheder fra Den Ortopædkirurgisk Forskningsenhed

Siden er sidst opdateret: 23-11-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring