Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

400 p-pladser til Svendborg

Nu får også Svendborg Sygehus et parkeringshus. 400 parkeringspladser skal stå klar i efteråret 2012.


P-hus Svendborg

Her på den nuværende parkeringsplads vest for psykiatrien og nord for Baagøes Allé bygger Region Syddanmark i de kommende måneder et nyt parkeringshus.

Regionen hjælper sydfynske bilister
Flere patienter men et uændret antal parkeringspladser har gjort det vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads ved Svendborg Sygehus.

Men personalets, patienternes og de pårørende besvær med at komme af med bilen skulle gerne forsvinde fra efteråret 2012. For Region Syddanmark vil i de kommende måneder opføre et parkeringshus med 400 pladser, en bygning der desuden er forberedt til at kunne udvides med yderligere 1-200 pladser.

Ekstra patienter
Baggrunden for beslutningen om at investere 27 millioner kroner i et nyt parkeringshus er blandt andet, at lukningen af Faaborg Sygehus har flyttet 25.000 ambulante besøg og operationer til Svendborg. Og den planlagte flytning af neuro-rehabiliteringen fra Ringe til Svendborg vil udløse et behov for cirka 75 ekstra p-pladser.

Alt i alt forventer regionen, at den ambulante aktivitet i Svendborg vil stige med 50 procent.

Desuden er det i Svendborg ikke muligt at udvide de nuværende parkeringspladser, fordi sygehusgrunden er ”omringet” af kirkegård og jernbane.


Har du en kommentar til ovenstående

Artiklens overskrift:

Kommentar:

Navn og adresse
(din e-mailadresse genereres automatisk):


Siden er sidst opdateret: 16-07-2014 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring