Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Om afdelingen

 

Ortopædkirurgisk afdeling varetager behandlingen af lidelser i bevægeapparatet (arme, ben og ryg), opstået ved skader,sygdom eller som følge af medfødte lidelser. Afdelingen er organiseret i en række fagområder, som særskilt varetager behandlinger på basis og højt specialiseret niveau. Afdelingen har regionsfunktion for hele det syddanske område. Informationer omkring behandlinger, ventetider og pleje gives under de specifikke fagområder.

Afdelingen har aktivitet på flere matrikler Odense og Svendborg. I Odense har vi sengeafsnit, dagkirurgi og ambulatorium, desuden er der specialfunktioner på en række områder. I Svendborg har vi sengeafsnit, dagkirurgi samt ambulatorium. 

 

Lonnie Froberg 

Marianne Lundegaard

Ledende overlæge, Ph.d.
 Lonnie Froberg

    Oversygeplejerske, MPQM
    Marianne Lundegaard

Afdelingen har Universitetsstatus og varetager undervisning af medicinske studenter og læger. Afdelingen deltager endvidere i uddannelsen af sygeplejersker, radiografer og SOSA assistenter samt i uddannelsen af lægesekretærer. Til afdelingen er tilknyttet flere professorater. Afdelingen driver Ulykkes Analyse Gruppen, der varetager skadesregistrering og foretager analyser. Afdelingen er centralt placeret i det såkaldte fredstidsberedskab og den regionale traumecenterfunktion ved OUH. Forebyggelse og genoptræning er også en del af afdelingens opgaver.

Venlig hilsen

Afdelingsledelsen 

Tilbage til forsiden

 


Siden er sidst opdateret: 23-11-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring