Dette er tekstversionen af Mette Maria Skjøth ny oversygeplejerske på afdeling I, Hudafdeling og Allergicentret
Klik her for at komme til den grafiske version af Mette Maria Skjøth ny oversygeplejerske på afdeling I, Hudafdeling og Allergicentret

Forside - Læs op - Sitemap


Mette Maria Skjøth ny oversygeplejerske på afdeling I, Hudafdeling og Allergicentret


Fagligt nyt

- Afdeling I har rigtigt meget at byde på. Afdelingen varetager komplekse patientforløb inden for allergiske sygdomme og hudsygdomme og sidder tungt på forskning og høj specialisering og det vil jeg rigtigt gerne arbejde med, siger Mette Maria Skjøth.

Hun tiltræder som ny oversygeplejerske på afd. I, Hudafdeling og Allergicenteret, den 1. april.

Mette Maria Skjøth er uddannet sygeplejerske, men har de seneste år arbejdet som projektansvarlig i innovationsenheden på OUH. Her har hun især har arbejdet med forsknings- og innovationsprojekter, der kombinerer IT og sundhedsvæsen for at sikre bedre sammenhængende forløb, hvor patienterne oplever en god service og arbejdsgangene bliver optimeret.

Bedre patientforløb med IT-understøttelse
Og den erfaring samt erfaringen med større nationale og internationale udviklingsprojekter vil hun gerne tage med sig ind i det kommende arbejde på afdeling I.

- Jeg vil gerne arbejde for at skabe et bedre og mere sammenhængende patientforløb, og på det punkt, vil jeg gerne arbejde med nytænkning indenfor IT. F.eks vil jeg gerne arbejde med, hvordan  man kan bruge IT til at skabe et godt Work flow, som gavner patienterne, siger Mette Maria Skjøth.

Højt specialiseret behandling og forskning
Mette Maria Skjøth ser det også som en vigtig opgave at styrke den høje specialiserede behandling og forskning såvel inden for sygeplejen som tværfagligt.

- Afdeling I skal været et sted, hvor nationale og internationale partnere kan søge viden og hvor der er et godt tværfagligt uddannelsesmiljø ind i SDU og UCL – og selvom jeg jo ikke kender afdelingen så godt endnu, fornemmer jeg, at der er stor arbejdsglæde og et miljø på afdelingen, hvor man gerne vil udvikle sig, siger hun.

Erfaringer fra flere områder
Lægelig direktør Kim Brixen glæder sig til at få Mette Maria Skjøth på posten som oversygeplejerske.

- Med Mettes baggrund og erfaring fra såvel det sygeplejefaglige og det forskningsmæssige felt, ser jeg hende som en stærk spiller frem mod det nye OUH, hvor vi både skal have den stærke faglighed i spil, men også tænke nyt og på tværs og inkorporere alle de nye tekniske muligheder.

Mette Maria Skjøth skal lede afdelingen sammen med ledende overlæge Sigurd Broesby-Olsen.

 

Fakta om Mette Maria Skjøth:
2017 – 2021: Projektansvarlig i innovationsheden på CIMT, OUH
2015 : PhD i sundhedsvidenskab
2011 - 2017:  PhD-studerende samt projektledelse i CIMT
2006: HD i organisation og ledelse
2003-2011: Afdelingssygeplejerske på gynækologisk-obstetrisk afd. D1 på OUH
1996: Sygeplejerske, Odense sygeplejeskole


 

Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk