Dette er tekstversionen af Ny oversygeplejerske på HCA Børne- og Ungehospital
Klik her for at komme til den grafiske version af Ny oversygeplejerske på HCA Børne- og Ungehospital

Forside - Læs op - Sitemap


Ny oversygeplejerske på HCA Børne- og Ungehospital


Oversygeplejerske på OUH

Anne Pedersen, i dag oversygeplejerske på Neurokirurgisk Afdeling U, tiltræder 16. november.

- Vi skal have Danmarks bedste børnehospital. Og med så dygtige, dedikerede og ambitiøse ledere og medarbejdere, som vil gøre det bedste for barnet, den unge og deres familien, så er det et realistisk mål.

Det vurderer Anne Pedersen, som i dag har fortalt kollegerne på Neurokirurgisk Afdeling U, at hun fra 16. november hænger sit ”Oversygeplejerske”-navneskilt op på HCA Børne- og Ungehospital.

- Jeg ser en stor og spændende udfordring i sammen med Marianne Skytte Jakobsen og resten af afdelingens lederteam at videreudvikle H.C. Andersen Børne- og Ungehospital og omstille os til nye rammer og samarbejdsforhold på det nye universitetshospital.

Anne Pedersen blev uddannet sygeplejerske i Nykøbing Falster i 1990. Hun har været tilknyttet OUH siden 2003, først som sygeplejerske, siden som både afdelings- og oversygeplejerske på afdelinger i både Svendborg og Odense.

- Vi kender jo allerede Anne for sit gode arbejde – og hun kender OUH. Anne er en dygtig og målrettet leder. Hun skal have tak for sin gode indsats på Neurokirurgisk Afdeling U, men jeg er også glad for at byde hende velkommen til sin nye afdeling. Der venter Anne nogle spændende opgaver, og jeg er sikker på, at hun sammen med afdelingens mange gode medarbejdere og ledere, vil bringe den godt videre. Både når det gælder arbejdsmiljøet, patient- og pårørende-området, arbejdet frem mod det nye OUH og de mange andre opgaver, der er. Her vil Annes 24 års ledelseserfaring komme hende og afdelingen til gavn, vurderer sygeplejefaglig direktør Mathilde Schmidt Petersen.

Stillingen som oversygeplejerske på Neurokirurgisk Afdeling U vil blive slået op snarest, og der konstitueres én i funktionen frem til, at den nye oversygeplejerske tiltræder.

Faktaboks: CV (punktnedslag)
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk