Dette er tekstversionen af Fynsk sygeplejerske får Diabetesforeningens Behandlerpris 2020
Klik her for at komme til den grafiske version af Fynsk sygeplejerske får Diabetesforeningens Behandlerpris 2020

Forside - Læs op - Sitemap


Fynsk sygeplejerske får Diabetesforeningens Behandlerpris 2020


Julie Bech Olesen

Sygeplejerske Julie Bech Olesen fra H.C. Andersen Børne- og Ungehospital ved Odense Universitetshospital er modtager af Diabetesforeningens Behandlerpris 2020

Prisen er indstiftet af Diabetesforeningen for at hædre de ildsjæle, der gør en ekstraordinær indsats i behandlingen af børn og voksne med diabetes og blev i går uddelt for anden gang. De 17 nominerede læger, sygeplejersker og fodterapeuter til prisen var indstillet af patienter og pårørende.

- Jeg er glad, jeg er stolt og jeg synes, det er fuldstændig fantastisk, at der er nogle familier, der har haft overskud og lyst til at indstille mig til den her pris, siger Julie Bech Olesen, der har arbejdet på børne- og ungediabetesambulatoriet i Odense i 13 år.

- Det er tydeligt, at Julie Bech Olesen har haft en kæmpe betydning for mange familier med et barn med diabetes, der skal vænne sig til en helt ny hverdag, når diabetes rammer. Hendes engagement og ligefremme pædagogiske evner er med til at skabe tryghed og i sidste ende bedre liv med diabetes for dem, hun er i kontakt med. Den indsats fortjener anerkendelse, siger Tanja Thybo, forskningschef i Diabetesforeningen.

På grund af coronakrisen blev Diabetesforeningens Behandlerpris 2020 overrakt via telefonen, men blomster og diplom er på vej fra Diabetesforeningen til Julie Bech Olesen. Prisen består derudover af 25.000 kroner, som er delt mellem 20.000 kroner til et relevant projekt på prisvinderens arbejdsplads og 5.000 kroner som en personlig gave.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk