Skip til primært indhold

Praktiske informationer

Refusion af transportudgifter, mødeforplejning, politikker, samtykkeerklæringer og tilbagetrækning af samtykke

Transportrefusion

Hvis du som forskningsven deltager i et møde eller en anden aktivitet med ForSa-P, kan vi refundere dine udgifter til transport i egen bil (op til 150 km) eller med offentlige transportmidler (tog eller bus).

Bemærk venligst, at transportafstanden beregnes fra din folkeregisteradresse. ForSa-P dækker ikke taxa uden forudgående aftale. Har du behov for en taxa eller specialtransport bedes du kontakte os først.

Når du deltager i et møde eller en anden aktivitet afholdt af os, vil du få udleveret en blanket til transportrefusion. Blanketten skal udfyldes og underskrives af dig, og returneres til en af ForSa-P's medarbejdere, der vil være til stede til mødet/aktiviteten. Du kan også downloade en blanket til transportrefusion her.

Husk at medbringe:

  • Din bils registreringsnummer (nummerplade)
  • Billetter/kvitteringer til offentlig transport (tog eller bus)

Du kan sende os elektroniske kvitteringer på ouh.forsa-p@rsyd.dk.

Du vil modtage pengene direkte på din NEM-konto. Bemærk venligst, at ForSa-P hører under Odense Universitetshospital og refusion af transportudgifter betales gennem OUH’s økonomisystem. Udbetaling af refusion kan derfor tage op til 6-8 uger.

Refusion af andre udgifter

Har du haft andre udgifter i forbindelse med møder/aktiviteter i ForSa-P, f.eks. til parkering, børnepasning og lignende, kan du kontakte os på ouh.forsa-p@rsyd.dk og få udleveret en blanket til refusion.

Frokost og forfriskninger

Vi sørger for te, kaffe og småkager/frugt/lidt sødt inden møder og arrangementer afholdt af os. Nogle gange serverer vi frokost (sandwiches) på vores møder. Giv os besked på ouh.forsa-p@rsyd.dk eller i tilmeldingsformularen, hvis du har allergier eller andre hensyn.

Andre ForSa-P politikker

  • Politik og formular for samtykke til foto- og videooptagelser (på vej)
  • Klageprocedure 

ForSa-P overholder følgende politikker fra Region Syddanmark 

 

Ved spørgsmål om praktiske informationer, kontakt:

APPFWU01V