Skip til primært indhold

B2/KARMA Sengeafsnit for blodpropper og akutpatienter 

Velkommen til Hjertemedicinsk sengeafsnit B2/KARMA - Sengeafsnit for blodpropper og akutpatienter. Personalet består af læger, sygeplejesker, social- og sundsassistenter, studerende og elever. Herudover kan du møde bioanalytikere, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister afhængig af din hjertesygdom. B2 modtager og behandler akutte hjertepatienter fra hele Region Syddanmark samt en del af Region Sjælland.

  • Blodpropper i hjerte og lunger
  • Behov for akut ballonudvidelse
    svære
  • Hjertekramper
  • Væske på lungerne
  • Blodprop i lungerne
  • Rift i hovedpulsåren

Hvis du bor i Odense eller Nordfyns kommune, vil du være indlagt i afdeling B, indtil du vi kan udskrive dig.

Er du patient udenfor dette område flytter vi dig til dit hjemstedssygehus, dagen efter den akutte behandling er udført.

KARMA – Hjertemedicinsk Modtage Afsnit

Et modtageafsnit for dig der som patient skal udredes for hjertesygdom, henvist fra egen læge, vagtlæge, OUH Fælles Akutmodtagelse (FAM), Hjertemedicinsk ambulatorie eller akut-ambulancetjeneste. Inden 24 timer tilstræber vi at flytte dig til andet sengeafsnit til videre behandling eller udskrive dig til egen læge eller ambulant udredning og opfølgning.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Da afsnit B2/KARMA er et akut afsnit, indlægger vi patienter døgnet rundt og du kan derfor opleve støj og uro om natten. Vi udleverer gerne ørepropper og sovemaske ved behov.

Kontakt os og brug af telefon

Personalet er tilgængeligt døgnet rundt for dig. Hvis du eller dine pårørende har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte ansvarshavende sygeplejerske. Brug gerne egen mobiltelefon. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du låne vores patienttelefon. 

B2/KARMA - Sengeafsnit for blodpropper i hjerte og lunger

J. B. Winsløwsvej 4, 5000 Odense C, Indgang 20, 3. sal i højhuset


65 41 26 32

Mere information:
Patienttelefon: 29 79 66 94 (Benyt dog helst patientens egen mobiltelefon)

Sådan ringer du til patienttelefonen: Først ringer du til afdelingen, så stiller vi telefonen ind til patienten.

APPFWU02V