Skip til primært indhold

Forsknings- og innovationsprojekter

På OUH mange forskningsenheder og -centre forskes der for at forbedre fremtidens patientbehandling

Tekst om forskning på OUH - masser af forskningsprojekter

Har du haft blærebetændelse en, to eller mange gange? Kender du en der har blærebetændelse eller er du sundhedsfaglig og vil gerne vide mere om hvad blærebetændelse er? Så er du kommet til det rigtige sted!

På siden: bagomblaerebetaendelse.dk går vi ’bag om blærebetændelser’ og gør dig klogere på hvad blærebetændelse er for noget og hvad du kan gøre for bedre at håndtere sygdommen.

Hjemmesiden er initieret af Seniorforsker Thomas Emil Andersen og Læge Kristian Stærk, to forskere og blærebetændelsesentusiaster der er dedikeret til at sætte fokus på det store sundhedsmæssige problem som blærebetændelse udgør. Alt indhold på denne side bygger på videnskabelige studier som vi formidler til dig gennem let-forståelige artikler og i videoer. Du kan finde alle vores videoer på vores youtube kanal.

Følg vores facebook gruppe hvor vi lægger nyheder og videoer ud om de emner der interesserer dig mest! Vi har et ønske om at ’åbne dørene til vores forskningsverden’ og gå i dialog med alle de patienter som kæmper med blærebetændelse. Vi håber at du vil deltage aktivt og hjælpe os med at forske i det der kan gøre dit liv bedre. Her mener vi ikke at du skal stille op som forsøgskanin, men du skal fortælle os hvad der er vigtigst for dig så vi kan styre vores forskning i den retning.

Vores vision med Bag om Blærebetændelse er at:

Hjælpe dig med at forstå årsagen til blærebetændelse.
Informere dig om hvad du skal gøre og ikke skal gøre (husmoderråd vs. videnskabelig evidens).
Vise at du ikke er alene med sygdommen.
Give dig muligheden for at engagere dig og bidrage aktivt til forskningen.
Vise at der er læger og forskere som tager blærebetændelse meget alvorligt og investerer tid og penge i forskningen inden for området.
 

APPFWU02V