Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Familieambulatoriet

I Familieambulatoriet ønsker vi at skabe et trygt forløb for dig og din familie gennem hele graviditeten, og medvirke til, at jeres barn får den bedst mulige start på livet.

I Familieambulatoriet tilbyder vi jordemoderkonsultationer og graviditetsundersøgelser med mulighed for at inddrage andre fagpersoner, der er relevante i forhold til dit og evt. din families behov. Derfor har vi udover jordemødre og fødselslæger også ansat andre faste fagpersoner, og vi tilstræber, at I møder det samme personale, når I kommer hos os.

Henvisning

Du bliver henvist til Familieambulatoriet af din egen læge, din konsultationsjordemoder eller af en af lægerne i Ambulatorie for Gravide. Er du i tvivl om, hvorvidt du vil have gavn af et forløb i Familieambulatoriet, er du velkommen til at kontakte os. Er du under 18 år gammel eller har du særlige behov, som ikke kan varetages tilstrækkeligt i andre graviditetstilbud, er du ligeledes velkommen i Familieambulatoriet.

Forløb i Familieambulatoriet

Ved første konsultation afdækker vi sammen, hvilke behov du måtte have i din graviditet. På baggrund heraf kan vi tilbyde dig ekstra og/eller længere konsultationer og undersøgelser hos jordemoder, fødselslæge, psykolog/ psykoterapeut, socialrådgiver eller andre fagpersoner.

Udover det generelle tilbud om fødsels- og forældreforberedelse tilbyder vi også individuel fødselsforberedelse ved en jordemoder i Familieambulatoriet.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe tidlig kontakt til din sundhedsplejerske, gennem et besøg allerede i graviditeten. Dette kan foregå hjemme hos dig, men der er også mulighed for, at sundhedsplejersken kan deltage ved en jordemoderkonsultation i Familieambulatoriet.

Efter fødslen

Vi støtter, at dit kommende barn tilknyttes de bedste tilbud efter fødsel afhængig af dets behov.


Siden er sidst opdateret: 10-10-2019 af Odense Universitetshospital.